• Ново
Маркуч FAVOMOTO хладилен агент R134A ac r134a хладилен агент r134a комплект 134a хладилен агент маркуч за зареждане с гориво 134a хладилен агент, с Гъвкав воздуховодом Комплект за ?

Маркуч FAVOMOTO хладилен агент R134A ac r134a хладилен агент r134a комплект 134a хладилен агент маркуч за зареждане с гориво

Rating 
BGN 32.64

Сума
Налично за поръчка

мед Маркуч за пълнене на хладилен агент : Съединения на тръби, изработени от фина полиран месинг, тежкотоварни и трайни.Тръба за подаване на хладилен агент : Маркуч за презареждане на хладилния агент е изработен от висококачествен материал с повишена здравина.Климатик : Високо налягане, маслостойкий, издръжлив, устойчив на абразия, не се втвърдява, е подходящ почти за всички автомобили, лесен за инсталиране и използване.Маркуч за пълнене на автомобилната климатик : Гумена тръба, маслостойкая и не се втвърдява за продължителна употреба. Маркуч за пълнене на хладилния агент автомобилната климатик R134 A : Професионален комплект за диагностика и поддръжка на газови тръби за използване в автомобилни и домашни системи за кондициониране на въздуха.Пратката включва 1 х маркуч за захранване на хладилния агент Характеристики -Размер : 40,00 X7,00 X2,50 см./15,72 X2,75 X0,98 инча. - Цвят : Златист. - Материал : Мед. - Лесен за инсталиране и използване.Осигурява ви сигурност и удобство при тестването. - Гумена тръба, която устойчиви на масла и не се втвърдява за продължителна употреба. - Професионален диагностичен и сервизен комплект газови тръби за използване в автомобилни и домашни системи за кондициониране на въздуха. - Шланговые връзки, изработени от фина полиран месинг, тежкотоварни и трайни. - Използва прецизионное производство за осигуряване на стабилни характеристики и висока надеждност.Информация за стоки, Маркуч за зареждане с гориво на хладилния агент е изработен от висококачествен материал resistance. чудесен инструмент за тестване, зареждане и изпомпване на хладилен агент от климатика, който може да се използва във всички автомобилни климатици, търговски и битови системи, климатизация и охлаждане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория