• Ново
Настолен Вентилатор Cambond, Битумен Вентилатор, Вентилатор за инвалидни Колички, захранвани от батерия, Детски Вентилатор, Малък Преносим Вентилатор за бебешка седа?

Настолен Вентилатор Cambond, Битумен Вентилатор, Вентилатор за инвалидни Колички, захранвани от батерия, Детски Вентилатор,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Размер на вентилатора с клипс : 633 Инча (17,5*13,5* 11 см), преносим, удобен за използване. 【Подобрени различия между феновете защитават пръсти дете】 Мини вентилатор за колички Combond с зазорами по-малко от 6 мм и предотвратява попадането на малки пальчиков бебето вътре, като същевременно осигурява достатъчно прохлада на вентилатора. 【Че получавате】1 Скоба за вентилатор количка за бебето, 1 батерия, 1 USB кабел.Вентилатори за колички Cambond Clip-On лесно се поставят на количката и надеждно охлаждане на детето.Трайно стяга, чудесно за дома, офиса, на лаптопа, на масата, на стола, на полюса, детска количка, тренировки във фитнеса, на задната седалка на колата, на улицата, на къмпинг, за пътуване, пътувания.Най-голям е размерът на затваряне на вратата е 1,78 инча.Акумулаторна на вентилатора се захранва от USB кабел или акумулаторна батерия с капацитет 2200 mah (всичко е включено в комплекта).Батерията може да работи 2-6 часа след пълно зареждане.Персонален вентилатор Mini е съвместим с повечето компютри, лаптопи, преносими зарядни устройства и други устройства с USB изход. 1 Х Вентилатор за колички, 1 Х Батерия 1 Х USB кабел 1 Х Ръководство за потребителя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория