• Ново
Чанта-портфейл FlipBird с 3D Релефно под формата на Кучета и Котки за Tecno POP, 4 Слота за карти, Поставка от Изкуствена кожа, Държач за карти и Каишка за китката, Калъф за тел?

Чанта-портфейл FlipBird с 3D Релефно под формата на Кучета и Котки за Tecno POP, 4 Слота за карти, Поставка от Изкуствена

Rating 
BGN 56.16

Сума
Налично за поръчка

Идеален за TECNO POP 4, флип калъф-за награда-портфейл от изкуствена кожа само за TECNO POP 4Изработен от висококачествена изкуствена кожа и мек противоударного своята практика от TPU, предназначени за съхранение на вашите пари в брой или картички и едновременно с който е модерен защитен калъф за вашия TECNO POP 4. Вътрешни отделения за карти с памет за съхранение на вашите визитни картички, бележки, парични средства или сметки.Флип от изкуствена кожа затваря екрана на телефона, предотвратява появата на драскотини при ежедневна употреба.Сгъваема поставка за краката осигурява удобен преглед, без помощта на ръцете.Точен отвор осигурява пълен достъп до всички функции и портове на телефона е перфектен подарък за Деня на майката, Ден на бащата, Ден на Свети Валентин, Деня на благодарността и Коледа. Моля, отделете "Калъф Flipbird" за други аксесоари, предлагани от Flipbird. Идеален за TECNO POP 4, калъф-за награда-портфейл от изкуствена кожа с панти капак само за TECNO POP 4. Изработен от висококачествена изкуствена кожа и мек противоударного своята практика от TPU, предназначени за съхранение на вашите пари в брой или картички и едновременно с който е защитен модерен калъф за вашия TECNO POP 4. Вътрешни отделения, за карти за съхранение на вашите визитни картички, бележки, парични средства или сметки. Флип от изкуствена кожа затваря екрана на телефона, като се избягва надраскване при ежедневна употреба.Сгъваема поставка за краката осигурява удобен преглед, без помощта на ръцете. Точен отвор осигурява пълен достъп до всички функции и портове на телефона е перфектен подарък за Деня на майката, Ден на бащата, Ден на Свети Валентин, Деня на благодарността и Коледа. Моля, отделете "Калъф Flipbird" за други аксесоари, предлагани от Flipbird.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория