• Ново
YaSeim Мек калъф-ключодържател от TPU със защита за ключове, Съвместим с Lexus RX ES GS и LS NX RS GX RX UX LX RC LC, 4 Бутона, Аксесоари за смарт ключове (син)

YaSeim Мек калъф-ключодържател от TPU със защита за ключове, Съвместим с Lexus RX ES GS и LS NX RS GX RX UX LX RC LC, 4 Бутона,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Подходящи модели】 Този калъф-ключодържател съвместим с Lexus RX ES GS и LS NX RS GX RX UX LX RC LC smart key с 4 бутона (моля, вижте страницата с детайли за продукта за получаване на определена информация)Забележка : Моля, проверете формата на ключ, преди пускането на поръчката. 【Защита на 360 °】 Този калъф за ключове е с пълна защита на 360 градуса.Подходящ за вашия брелку като ръкавица, защитен ключ от удари и надраскване.Направете така, че вашата кола ключодържател остава красива и безопасна, е наистина разумна инвестиция за защита на вашия скъп ключодържател. 【Сигнал не е засегнат】Този калъф-ключодържател не влияе на сигнала на ключа, сензори остават неограничени без щети за защита. 【 Висококачествени материали】 Този калъф за ключодържател изработен от мека TPU, който е полезен за здравето и безопасен за вас.Тя е здрава за използване, лесни за почистване, а също така предпазва вашия автомобилен ключ от повреди и драскотини.Този калъф-ключодържател от TPU е лесен за инсталиране и е плътно прилепнала, той е мек и удобен в ръката. 【Гаранция за качество】 Въпреки че ние винаги ще се стремим да подобрим качеството на продуктите и намаляване на броя на дефектите.Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат проблеми с продукта. 【Подходящи модели】 Този калъф-ключодържател съвместим с Lexus RX ES GS и LS NX RS GX RX UX LX RC LC smart key с 4 бутона (моля, вижте страницата с детайли за продукта за получаване на определена информация).Забележка : Моля, проверете формата на ключ, преди пускането на поръчката. 【Защита на 360 °】 Този калъф за ключове е с пълна защита на 360 градуса.Подходящ за вашия брелку като ръкавица, защитен ключ от удари и надраскване.Направете така, че вашата кола ключодържател остава красива и безопасна, е наистина разумна инвестиция за защита на вашия скъп ключодържател. 【Сигнал не е засегнат】Този калъф-ключодържател не влияе на сигнала на ключа, сензори остават неограничени без щети за защита. 【 Висококачествени материали】 Този калъф за ключодържател изработен от мека TPU, който е полезен за здравето и безопасен за вас.Тя е здрава за използване, лесни за почистване, а също така предпазва вашия автомобилен ключ от повреди и драскотини.Този калъф-ключодържател от TPU е лесен за инсталиране и е плътно прилепнала, той е мек и удобен в ръката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория