• Ново
Ръчни Триони За подстригване със Стоманени остриета 101/2 инча SK-5, Тежкотоварни Сгъваем Трион, Регулируем Дървообработващи Режещи Инструменти За Градинарство, къмп?

Ръчни Триони За подстригване със Стоманени остриета 101/2 инча SK-5, Тежкотоварни Сгъваем Трион, Регулируем Дървообработващи

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Остро blade : нож от високо стомана SK5 прави ряз по-точна и бързаПокритие от PTFE повишава уеднаквяване на рязане.Висока производителност позволява намаляване на времето за рязане.Уникален дизайн : малко ръчен трион с вдлъбнати пазом за премахване на пърхот, гарантиращи, че острието не се заби в процеса на рязане, ви позволява лесно и бързо се режат груби клони.Лесна и сигурна сгъване : Система за заключване сгъваем трион за дърво дава възможност за лесно отваряне или почистване на пильный диск.Уникална конструкция на сгъване позволява да се съхранява на острието напълно скрити.Дървообработваща трион с гумена дръжка предоставя ергономичен, удобен, издръжлив прихващане, не е ограничен тип ръце.Многофункционална сгъваема триони за рязане на раницата : компактен, лесен, удобен в переноске, подходяща за рязане на всички видове суха и мокра дървесина, от бамбук, тръби от PVC и други материали. Натиснете върху предпазителя. Малко отваряне на острието и освободете ключа. Издърпайте го нагоре, докато не чуете щракване.Острието вече не е в регулация. Винаги чиста и суха сгъване трион след употреба. Натиснете върху предпазителя. Малко дръпнете назад и отпуснете превключвателя. Сложете я в дръжката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория