• Ново
YLYAJY Стенни полици за съхранение на Парцали, Стойка, Органайзер за Метли, Куки, Държач, Самоклеящийся Инструмент за съхранение в Банята, Кухнята, Градината, Гаража (Ц?

YLYAJY Стенни полици за съхранение на Парцали, Стойка, Органайзер за Метли, Куки, Държач, Самоклеящийся Инструмент за съхранение

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Най-доброто хранилище за швабр, метли, гребла и други инструментиМоже да се използва от вътрешната кухнята, килера, мазето, гаражном склад, офис и на открито в двора, в градината.Водачите на топки за излизане могат автоматично да се регулира заедно с различна дебелина дръжки.самозалепващи начини на инсталация за вашите опции за персонализиране на притежателя за метли.Спестете място благодарение на компактните им размери и силни организационни умения.Характеристики : най-Доброто хранилище за швабр, метли, гребла и други инструменти.Може да се използва от вътрешната кухнята, килера, мазето, гаражном склад, офис и на открито в двора, в градината.Водачите на топки за излизане могат автоматично да се регулира заедно с различна дебелина дръжки.самозалепващи начини на инсталация за вашите опции за персонализиране на притежателя за метли.Спестете място благодарение на компактните им размери и силни организационни умения.Характеристики:1. Инсталацията не изисква перфорации2. доказателство и водоустойчив 3. Материал : abs Опаковката включва : 1 * кука за метли, моля, обърнете внимание : - От-за ръчно измерване на размер, може да има отклонение от 1-2 см. - - - поради различни монитори цветовете могат да се различават- поради продължителна доставка на стоки може да бъде повреден при транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, благодаря за разбирането, скъпи купувачът, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория