• Ново
BESPORTBLE 1 Комплект Теглително Тренировъчен колан, Мъжки Аксесоари за Фитнес зала, Дамски Колани, Колан за фитнес Колан за отслабване, Лифтинг Колани за жени, Колан за ?

BESPORTBLE 1 Комплект Теглително Тренировъчен колан, Мъжки Аксесоари за Фитнес зала, Дамски Колани, Колан за фитнес Колан

Rating 
BGN 13.19

Сума
Налично за поръчка

АКСЕСОАРИ ЗА СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ на съпротива - Контурный дизайн поддържа гърба и горната част на тялото, удобно облегая им по време на тежки тренировкиКОЛАН ЗА УПРАЖНЕНИЯ със СЪПРОТИВА - Може да помогне да се изпомпва си трицепс, гърди, плочка и бицепс.Колан с контурным дизайн и поддръжка на талията.Е светло претеглят зона за гмуркане - 【Колан за вдигане на тежести】 Упражнения, укрепване на мускулите, тонизиране, силова тренировка, за подобряване на физическата форма.Колан за бодибилдинг-Предназначени за спортни упражнения, като бягане, туризъм, скално катерене, йога, разходки в свободното време,. колан за стягане на кръста-изящна изработка, чист шивашки, надеждни материали, които могат да ви предоставят голямо удобство.АКСЕСОАРИ ЗА СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ на съпротива - Контурный дизайн поддържа гърба и горната част на тялото, удобно облегая им по време на тежки тренировки.КОЛАН ЗА УПРАЖНЕНИЯ със СЪПРОТИВА - Може да помогне да се изпомпва си трицепс, гърди, плочка и бицепс.Колан с контурным дизайн и поддръжка на талията.Е светло претеглят зона за гмуркане - 【Колан за вдигане на тежести】 Упражнения, укрепване на мускулите, тонизиране, силова тренировка, за подобряване на физическата форма.Колан за бодибилдинг-Предназначени за спортни упражнения, като бягане, туризъм, скално катерене, йога, разходки в свободното време,. колан за стягане на кръста-изящна изработка, чист шивашки, надеждни материали, които могат да ви предоставят голямо удобство.Осъществяване на списък 1 х Колан утяжелитель 1 х Тяговый каишка Характеристики - Размер : 162,00 X12,00 X2,00 см / 63,67 X4,72 X0 колан утягивающий каишка. -Цвят : черен колан за вдигане на тежести - Размер : 190,00 X3,20 X1,00 см /74,67 X1,26 X0 летящите колани за мъже. -Материал : колан за вдигане на тежести от найлон -Пръстен с катарама това утяжеляющего колан ви позволява лесно да регулирате теглото при пистите и подтягиваниях до брадичката. Колан за вдигане на тежести. -Изработен от висококачествени мрежести материали, този колан е здрав, лесен и може на време да се превърне колан съпротива за бодибилдинг. -Физически упражнения, укрепване на мускулите, тонизиране, силова тренировка, за подобряване на физическата форма на пръстен тренировъчен колан. -Изящна изработка, чист шивашки, надеждни материали, които могат да ви предоставят голямо удобство в принадлежностях за фитнес.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория