• Ново
Fafeicy 50 бр. Комплект вложки за телена дърворезба, 304 Неръждаема Стомана, Metric, м3, Комплект за ремонт на резби с винтова облицовки Тип Helicoil, Стъпка 0,64 мм /0,03 инча, 1,0 D-3,0 D Д?

Fafeicy 50 бр. Комплект вложки за телена дърворезба, 304 Неръждаема Стомана, Metric, м3, Комплект за ремонт на

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

В случай на грешки на резба или за ремонт на повредени вътрешни резбови отвори тел пиле резба поставяне може да се използва като поправка на инструментаВмъкване с телена нишка има еластичност и може да разпределя налягане, защитават резба на детайла и да се удължи срокът на живот.Тези ремонтни крикове, подходящи за производство на машини и оборудване, като самолети, кораби, поддръжка на автомобили, хардуер, електроника и така нататък.Гнездо за ремонт на резби, изработено от неръждаема стомана 304, притежават висока износоустойчивост, устойчивост на износване и лесно деформиран.Тези вложки с метална резба може да се използва за превключване между метрика и инчови резбови отвори, че да е удобно и бързо.В случай на грешки на резба или за ремонт на повредени вътрешни резбови отвори тел пиле резба поставяне може да се използва като поправка на инструмента.Вмъкване с телена нишка има еластичност и може да разпределя налягане, защитават резба на детайла и да се удължи срокът на живот.Тези ремонтни крикове, подходящи за производство на машини и оборудване, като самолети, кораби, поддръжка на автомобили, хардуер, електроника и така нататък.Гнездо за ремонт на резби, изработено от неръждаема стомана 304, притежават висока износоустойчивост, устойчивост на износване и лесно деформиран.Тези вложки с метална резба може да се използва за превключване между метрика и инчови резбови отвори, че да е удобно и бързо.Спецификация : Тип на продукта : с Поставяне на метална резба Материал : неръждаема стомана SUS304 / 304 Стандарт : Единици за измерване в САЩ Модел : 4-40 Диаметър : приблизително 2,845 мм / 0,11 инча Стъпка : около 0,64 мм / 0,03 инча Външен диаметър, преди да инсталирате : Около 3,6-4,0 мм / 0,14-0,16 инча Диаметър свредло : прибл. Спецификация на модела защитни гнезда с дърворезба 3,0 мм /0,12 инча Описание : (Например) 1. M3 x 0,5 x 1,5 D означава, че след завършване на инсталацията на винтове с вътрешна резба е M3, стъпка равна на 0,5, а на дължина е 1,5 D (дължина съответства на 1,5-кратному диаметър, т.5 x 3 = 4,5 мм) дължина тук се отнася до дължината, след инсталацията. Посочете с телена нишка се завинтва обвивки, резбови гнезда от неръждаема стомана, тел гнезда и скоби.Това е нов вид крепежни елементи с вътрешна резба, изработена от високо стоманена тел ромбовидного сечение висока точност; молба за конструкционным материали с ниска якост, като алуминиева сплав, цинк, сплави, мед, пластмаса и т.

Всичко за продукта

Item Type:
Wire Thread Insert
Material:
SUS304/304 Stainless Steel
Standard:
US Units
Model:
4-40
Diameter:
Approx. 2.845mm/0.11in
Pitch:
Approx. 0.64mm/0.03in
Outside Diameter Before Installation:
Approx. 3.6-4.0mm/0.14-0.16in
Drill Bit Diameter:
Approx. 3.0mm/0.12in
Thread Protective Socket Model Specification Description:
(For Example)
1. M3 x 0.5 x 1.5D means that after the screw set is completed, the female thread is M3, the pitch is 0.5, and the length is 1.5D (length refers to 1.5 times the diameter, that is, 1.5 x 3=4.5mm) , the length here refers to the length after installation.:
2. Wire thread inserts are also called threaded sheaths, stainless steel threaded sockets, wire sockets, and braces. They are a new type of female threaded fasteners made of high-strength, high-accuracy diamond-shaped cross-section steel wires; Application to low-strength engineering materials such as aluminum alloy, zinc alloy, copper, plastic, etc., can significantly improve thread strength and wear resistance.:
Package List:
50 x Wire Thread Inserts:

Подобни продукти в категория