• Ново
Кофа за научни прибори Bel-Art F36782-0016 с дълга дръжка, 2 бр., Дължина дръжки 3,7 м, полиетилен с висока плътност (опаковка от 12 броя)

Кофа за научни прибори Bel-Art F36782-0016 с дълга дръжка, 2 бр., Дължина дръжки 3,7 м, полиетилен с висока плътност (опаковка

Rating 
BGN 80.68

Сума
Налично за поръчка

Дължината на дръжките е 2,9 см (1 1/2"Избирайте от различни дължини на дръжки; в края има кука за подвесного за съхранение.Дюбел от масивно дърво, напълно затворен в 6-и 12-подножието химикалки, придава твърдост и здравина. 12-подножието на дръжката на разположение в цялата или двухсекционной дизайн, скрепленной винтове.Дължината на дръжките е 2,9 см (1 1/2".Избирайте от различни дължини на дръжки; в края има кука за подвесного за съхранение.Дюбел от масивно дърво, напълно затворен в 6-и 12-подножието химикалки, придава твърдост и здравина. 12-подножието на дръжката на разположение в цялата или двухсекционной дизайн, скрепленной винтове.За удобство на вземане на проби от резервоари, съдове, езера и т. тези пластмасови кофи от полиетилен с висока плътност не ръжда и не са податливи на корозия, притежават отлична химическа устойчивост и за всеки случай той изскача на повърхността на инч.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория