• Ново
Шкурка за полиране на дърво и метал 50 бр/кутия е 6 инча 150 mm шкурка Autonet Окото шкурка, без прах и със защита от залепване 80/120/180/240/320 Едър пясък (размер: 240)

Шкурка за полиране на дърво и метал 50 бр/кутия е 6 инча 150 mm шкурка Autonet Окото шкурка, без прах и със защита от залепване

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Много подходящ за извършване на всички видове коренно различни работи и малък ремонт ● Външен дизайн вкара тъкан. ● Бързо извадете материали и завършена шлифоване. ● Намаляване на износването на кантове от дребните абразивни частици. ● Избягвайте запушване и излизане.Много подходящ за извършване на всички видове коренно различни работи и малък ремонт. ● Външен дизайн вкара тъкан. ● Бързо извадете материали и завършена шлифоване. ● Намаляване на износването на кантове от дребните абразивни частици. ● Избягвайте запушване и излизане.От премахване на драскотини по стените и первази до изравняване на дървен материал или издатини на мухъл в играчки или мебели, ремонт ръкохватки или градински мебели Auto Net е специално разработена да отговори на уникалните изисквания на автомобилната индустрия в ремонт.Патентована структура се състои от плътно тъкани от полиамид сонда с прикрепена към него абразивами.Тази нова ера на решения за обработка на повърхности може да осигури скорост, отлична ефективност и зашеметяващи възможности за отстраняване на прах.Работата може да се извършва по-бързо и има най-доброто качество на повърхността.●Конструкцията на плат с отворена мрежа ● Бързо отстраняване на материали и окончателно шлифоване ● Намалява износването на кантове от малки абразивни частици ● Предпазва от запушване и пързалка ● Има по-висока производителност и по-дълъг живот, отколкото традиционните абразиви, което го прави рентабилно решение.●Полиране почти без прах ● Чиста и здравословна работна среда.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория