• Ново
Стомана, Въртящ се Набор от Чеп на Ротационен Набор от Чеп за Wheelhead машини За Пробиване на Метал Дърворезба Гравиране Полиране на Пробиване Шлайфане Фрезоване Ряза?

Стомана, Въртящ се Набор от Чеп на Ротационен Набор от Чеп за Wheelhead машини За Пробиване на Метал Дърворезба Гравиране Полиране

Rating 
BGN 5.60

Сума
Налично за поръчка

☆ Добро качество : Добро качество на обработка, висока степен на покритиеМоже да се обработват в различни кухини прес-форми на висока точност на формата. ☆ Висококачествен набор от ротационни рашпилей продължително действие, предназначени за даване на форма на дървото, пластмассам и лесно сплавам. ☆ джолан 6,3 мм е подходящ за повечето електрически и безжични дрелей. ☆Се използва за шлифоване, полиране, даване на форма и полиране на дървени повърхности. ☆ Включва 5 практичните форми : Топка, Овал, Цилиндър, Голям конус, Малък конус. ☆ Добро качество : Добро качество на обработка, висока степен на покритие.Може да се обработват в различни кухини прес-форми на висока точност на формата. ☆ Висококачествен набор от ротационни рашпилей продължително действие, предназначени за даване на форма на дървото, пластмассам и лесно сплавам. ☆ джолан 6,3 мм е подходящ за повечето електрически и безжични дрелей. ☆Се използва за шлифоване, полиране, даване на форма и полиране на дървени повърхности. ☆ Включва 5 практичните форми : Топка, Овал, Цилиндър, Голям конус, Малък конус.ОписаниеосоБенности : 100% чисто нов и високо качество!Висококачествен набор от ротационни рашпилей с дълъг срок на служба, предназначени за даване на форма дограма, пластмасова и лесно сплавам. джолан с диаметър 6,3 мм е подходящ за повечето електрически и безжични дрелей.Използвани за шлифоване, полиране, даване на форма и полиране на дървени повърхности.Включва 5 практичните форми : Топка, Овал, Цилиндър, Голям конус, Малък конус.Технически характеристики : Материал : стомана 45 # Цвят : черен Диаметър на главата : 6,3 мм, Диаметър на главата : 12 мм Обща дължина : 41-50 мм Уши : Трябва да се стегнат по време на употреба.Начин на рязане е по-добре да се използват при приемане на фрезеровании, за да се избегне възвратно-поступательной на подаване на заявката.Да по време на работа не разлетались грабва, моля, използвайте защитни очила.На главата си и малко масло.Пратката съдържа : 5 x Набор от въртящи се стоманени чеп.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория