• Ново
Автоматично кошче за Боклук WENLII Home Living Room, Перезаряжаемое Бесконтактное Кошчето за боклук за Баня и кухня (Цвят: OneColor, размер: 9 л)

Автоматично кошче за Боклук WENLII Home Living Room, Перезаряжаемое Бесконтактное Кошчето за боклук за Баня и кухня (Цвят:

Rating 
BGN 587.44

Сума
Налично за поръчка

Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно 2 цвята, 9 L /12 L две спецификации, могат да отговарят на вашите различни нужди и съответства на различните стилове на сцени.Доживотна водоустойчив дизайн, нормална експлоатация при контакт с вода, може да се използва в бани и тоалетни.Няколко техники за отваряне (индукция / индукция на докосване / индукция на удари), 5-секундным брояч за обратно броене на затваряне, удобни и приложими.Тристепенна настройка на височина, разстояние индукция (22 см/32 см / 42 см), в съответствие с експлоатацията и използването на различни разпоредби.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно.2 цвята, 9 L /12 L две спецификации, могат да отговарят на вашите различни нужди и съответства на различните стилове на сцени.Доживотна водоустойчив дизайн, нормална експлоатация при контакт с вода, може да се използва в бани и тоалетни.Няколко техники за отваряне (индукция / индукция на докосване / индукция на удари), 5-секундным брояч за обратно броене на затваряне, удобни и приложими.Тристепенна настройка на височина, разстояние индукция (22 см/32 см/42 см), за да съответстват на работа и използването на различни позиции.Name : Автоматичен индукционный кофата бакМатериал : PP + неръждаема стальпроизводительность на продукта : 6Л / 1.5 литра, 9Л / 2,3 литра, 12Л / 3,1 литра Обхват : офис, хол, спалня, кухня и т. Пакетът включва : 1 * кош за отпадъци : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория