• Ново
Двойна плъзгаща Се система боклуци на резервоара с размер 2 x 36 кв. с по-на стена с дървена рамка във формата на Ласточкиного на опашката с мек прибиране и Подмонтажн?

Двойна плъзгаща Се система боклуци на резервоара с размер 2 x 36 кв. с по-на стена с дървена рамка във формата на Ласточкиного

Rating 
BGN 22.36

Сума
Налично за поръчка

СИСТЕМАТА ПОВДИГАЩИ на контейнера ЗА ОТПАДЪЦИ : да се съхранява на вашия кухненски контейнер за боклук са скрити, но легкодоступнымРАЗМЕРИ на ПРОДУКТА : Ширина (14 7/16") 367 мм x Дълбочина (22 1/2") 572 мм x Височина (19 1/2") 495 мм За височина на корпуса (19 5/8 ") 498 мм. За дълбочината на гардероба (22 3/8") 568 мм Конструкция кутия от мек масив явор с ласточкиным опашка.Кутии : 2 сиви пластмасови. СИСТЕМАТА ПОВДИГАЩИ на контейнера ЗА ОТПАДЪЦИ : да се съхранява на вашия кухненски контейнер за боклук са скрити, но легкодоступным.РАЗМЕРИ на ПРОДУКТА : Ширина (14 7/16") 367 мм x Дълбочина (22 1/2") 572 мм x Височина (19 1/2") 495 мм За височина на корпуса (19 5/8 ") 498 мм. За дълбочината на гардероба (22 3/8") 568 мм Конструкция кутия от мек масив явор с ласточкиным опашка. Кутии : 2 от сива пластмаса.Двойна плъзгаща се система боклуци на резервоара 2 x 36 кв. с по-на стена с дървена рамка във формата на Ласточкиного на опашката с мек прибиране и плъзгащи се релси Grass Elite за долен монтаж.Идеална за скриване на отпадъци, с лесен достъп.Идеален за разделяне на отпадъци и вторични суровини.Лесна инсталация.Плавни работни приплъзване шарикоподшипника пълно изтегляне.С помощта на този выдвижного комплект за боклук лесно можете да получите достъп до своите мусорным бакам, а след това ги премахнете, когато те не се използват.Това выдвижное устройството се поставя на дъното и има товароносимост 80 кг.Допълнително информация : За шкафове 15 и 18 инча (външна широчина на шкафа) рамкова шкафове с като / чекмедже И може да се използва с бескаркасными шкафове Лесно се прикрепя към пода на шкафа с помощта на приложените винтове Винтове за закрепване на вратите в комплекта не са включени Регулируеми скоби за закрепване на врати и Вградена система Grass Elite с товароподемност 80 паунда soft close slides Конструкция във формата на Ласточкиного опашката Регулируеми дръжки скоби могат да се използват като от 5 части или да монтирате вратата директно в предната част на чекмедже.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория