• Ново
Седалка за Тоалетна за приучения към Гърне с Стремянкой-Стремянкой за момчета и Момичета, Детско столче за приучения до тоалетните, за Деца, Стол с дръжки, Тапицира?

Седалка за Тоалетна за приучения към Гърне с Стремянкой-Стремянкой за момчета и Момичета, Детско столче за

Rating 
BGN 19.63

Сума
Налично за поръчка

Предназначени за самостоятелно пътуване на деца : благодарение на уникална двойна поручням и широка педали, вашето дете може самостоятелно да се изкачи нагоре и надолу, обърни се и седнаРегулируема поставка за краката : Поставка за краката може да се регулира пет варианта, в зависимост от растежа на вашето дете, подходяща за деца от 1-7 години.Седалка за приучения на обличане е много здрав и издръжлив, с капацитет до 150 кг. За приучения дете : Тази стълба за приучения на обличане е подходящ както за момчета, така и за момичета с функция капани на урината, което предизвиква у тях голям интерес към гърне.Лесен монтаж : Лесен е в съответствие с нашите инструкции. и нашето седалка за тоалетна е подходяща за тоалетни чинии V-образен, U-образна, O-образна форма, а не за квадратен казанчета.Предназначени за самостоятелно пътуване на деца : благодарение на уникална двойна поручням и широка педали, вашето дете може самостоятелно да се изкачи нагоре и надолу, обърни се и седна.Регулируема поставка за краката : Поставка за краката може да се регулира пет варианта, в зависимост от растежа на вашето дете, подходяща за деца от 1-7 години.Седалка за приучения на обличане е много здрав и издръжлив, с капацитет до 150 кг. За приучения дете : Тази стълба за приучения на обличане е подходящ както за момчета, така и за момичета с функция капани на урината, което предизвиква у тях голям интерес към гърне.Лесен монтаж : Лесен е в съответствие с нашите инструкции. и нашето седалка за тоалетна е подходяща за тоалетни чинии V-образен, U-образна, O-образна форма, а не за квадратен казанчета.Измерете височината на вашия тоалетната и се отнасят до размера на нашите продукти за последната проверка.Подходящи за казанчета стандартна височина, чиято височина варира от 14 "до 18,1" (от пода до тоалетната чиния).НЕ са подходящи високи тоалетни чинии височина над 18,1 инча.

Всичко за продукта

Do measure your toilet height and refer to our product size for last check. Fit Standard Height toilets which ranging in height from 14 to 18.1 (from floor to toilet bowl) Do NOT Fit high toilets which over 18.1 high Material:
PP + TPR + Sponge + PVC

Подобни продукти в категория