• Ново
Безпилотни летателни апарати на ОБЩИНАТА с двойна камера за възрастни 4K, Сгъваема Квадрокоптер FPV за начинаещи с 3D-разместване, без глава режим, 2.4 Ghz, сгъваем за нач?

Безпилотни летателни апарати на ОБЩИНАТА с двойна камера за възрастни 4K, Сгъваема Квадрокоптер FPV за начинаещи с 3D-разместване,

Rating 
BGN 14.48

Сума
Налично за поръчка

✨ Помещение FPV 4 K HD : Можете да уловим незабравими мигове, без изкривяване и да видите снимки на телефона си с помощта на широкоугольного на обективаПриложението ви позволява да разшири допълнително своя творчески потенциал и с лекота да ги споделят в социалните мрежи. ✨ Задържане височина : когато фокусируетесь на заснемане на изображения, можете да махнете ръцете си с джойстика, и беспилотник все още ще виси във въздуха с фиксирана височина.Идеален беспилотник за начинаещи, деца, начинаещи, или начинаещи, за да получите лек и стабилен опит на полет. ✨ Без глава режим : пилот ще бъде по-лесно да се управлява, особено когато беспилотник се намира извън зрителното поле, в безголовом режим, когато ориентация на дрона се извършва по отношение на пилота. ✨ УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ и е предназначена за НАЧИНАЕЩИ : за излитане и кацане дрона е достатъчно само един клавиш, управление, лесно дори и за начинаещи.Други функции, като без глава режим, функция за регулиране на скоростта, режима на задържане на височина, най-добрият избор с достатъчно развлечения за начинаещи. ✨ Сгъваем дизайн и са чудесен подарък : Сгъваем нож с дизайн, луксозни кутии правят този квадрокоптер-дрон малък, можете да го вземете със себе си навсякъде.По-удобен дизайн, той се предлага с подробно ръководство, в което се съдържат точни инструкции за функциониране и използването на този HD-дрона.ДОБАВЕТЕ В КОЛИЧКАТА, СЕГА и купи подарък на приятел, син, внук и т. ✨ Помещение FPV 4 K HD : Можете да уловим незабравими мигове, без изкривяване и да видите снимки на телефона си с помощта на широкоугольного на обектива.Приложението ви позволява да разшири допълнително своя творчески потенциал и с лекота да ги споделят в социалните мрежи. ✨ Задържане височина : когато фокусируетесь на заснемане на изображения, можете да махнете ръцете си с джойстика, и беспилотник все още ще виси във въздуха с фиксирана височина.Идеален беспилотник за начинаещи, деца, начинаещи, или начинаещи, за да получите лек и стабилен опит на полет. ✨ Без глава режим : пилот ще бъде по-лесно да се управлява, особено когато беспилотник се намира извън зрителното поле, в безголовом режим, когато ориентация на дрона се извършва по отношение на пилота. ✨ УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ и е предназначена за НАЧИНАЕЩИ : за излитане и кацане дрона е достатъчно само един клавиш, управление, лесно дори и за начинаещи.Други функции, като без глава режим, функция за регулиране на скоростта, режима на задържане на височина, най-добрият избор с достатъчно развлечения за начинаещи. ✨ Сгъваем дизайн и са чудесен подарък : Сгъваем нож с дизайн, луксозни кутии правят този квадрокоптер-дрон малък, можете да го вземете със себе си навсякъде.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория