• Ново
JYXCOSHELF Домашни Рафтове, Стелажи, Домакински Метални Спалня, Коридор, Трехъярусная полици За Съхранение с Колело, Стойка за горещи Съдове Офис-Часова Количка, Рафтов?

JYXCOSHELF Домашни Рафтове, Стелажи, Домакински Метални Спалня, Коридор, Трехъярусная полици За Съхранение с Колело, Стойка

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

● Това хранилище, изработени от висококачествени материали предпочитан материал, по-надеждно и безопасно използване, е тънка работа.Той е много издръжлив, лесен за почистване и монтаж. ● Може да се съхранява, за да проверите за пране, продукти за кухня, стоки за домашни любимци, средства за почистване на дома и вани, дори детски играчки или нещо друго. ● Това спестява пространство във вашата стая, а също и ще я чист и спретнат външен вид. ● Ролка на дъното, за лесно бутане и дърпане. ● доставка 15-20 дни, ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Създаване на допълнително пространство на рафта у дома или в офиса за поставяне на вази, семейни снимки, колекционерски артикули, сувенири.Сложи го в хола и сложи любимата си книга, за декорация или растение.Или, може би, все още се нуждаят от малко място за съхранение в кухнята?Как стоят нещата във вашия офис?Или можете да го поставите в кухнята.Този багажник е изработен от устойчиви на корозия свойства, е водоустойчив, устойчив на надраскване.Той е много издръжлив и добре изработен.Име на продукта : Рафтове Цвят на продукта : както е показано на фигура Стил : прост Брой слоеве : трислоен Характеристики на продукта : добър материал, изящна изработка, издръжливост Подходящо помещение : ресторант, кухня, баня и т. Възможна грешка в рамките на 1-2 см при измерване на изделия с ръка.Моля, изтеглете действителната стока. Снимките на стоките са физически снимки, но поради някои различия в изобличаването на технологии на снимане, моля, преобладават естествени.Забележка : Това е само един полк и в нея няма никакви други стоки.Предпазни мерки : След получаване на стоката, моля, проверете стока.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Аз съм много се радвам да ви и ви желая приятно пазаруване.Ние винаги се стремят да предоставят най-доброто обслужване на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез Q & A (въпроси и отговори) или по електронна поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Решаване на проблемите на клиенти, за нас това е голяма чест.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория