• Ново
Чаена лъжичка Silver Melody от сребро 925 проба - Подарък Лъжици За бижута от Сребро - Елегантна Чаена лъжичка Със Сребърно покритие - Проста лъжица с гравиран във формата н?

Чаена лъжичка Silver Melody от сребро 925 проба - Подарък Лъжици За бижута от Сребро - Елегантна Чаена лъжичка Със Сребърно

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

? ТРАЙНОСТ : Сребро - издръжлив метал, който се противи на редовна употреба и ще продължи много години ? ЕЛЕГАНТНОСТ : Среброто е с класически и елегантен външен вид, който придава нотка на елегантност на всеки сервировке на масата. ✔ ГЪВКАВОСТ : Сребърни лъжици може да се използва за най-различни цели, например, за разбъркване на кафе или чай, или като сервировочной лъжици за десерт. ? ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ : Върху сребърни лъжици може да изреже лични данни, за да ги направи специален и значим подарък за спомен. ? ИНВЕСТИЦИИ : Сребро - ценен метал, а цената на която с течение на времето може да се увеличи, което прави сребърна лъжица отлична инвестиция. ? ТРАЙНОСТ : Сребро - издръжлив метал, който се противи на редовна употреба и ще продължи много години. ? ЕЛЕГАНТНОСТ : Среброто е с класически и елегантен външен вид, който придава нотка на елегантност на всеки сервировке на масата. ✔ ГЪВКАВОСТ : Сребърни лъжици може да се използва за най-различни цели, например, за разбъркване на кафе или чай, или като сервировочной лъжици за десерт. ? ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ : Върху сребърни лъжици може да изреже лични данни, за да ги направи специален и значим подарък за спомен. ? ИНВЕСТИЦИИ : Сребро - ценен метал, а цената на която с течение на времето може да се увеличи, което прави сребърна лъжица отлична инвестиция.Доведете нотка восточноевропейской елегантност в ежедневието си чай или кафе е ритуал с помощта на нашата чаена лъжички-лодка от сребро 925 проба с тегло 28 гр., изработен ръчно в Украйна.Тази красиво изработена лъжица - това е повече, отколкото просто прибори - това е произведение на изкуството, което ще се грижиш за години напред.Изработена от най-добрата неръждаема стомана, тази сребърно покритие лъжичка може да се похвали с полирана повърхност, която блести неподвластным време блясък.Ексцентричен дизайн се различава готини завои и ергономична дръжка, която удобно ляга в ръката, благодарение на което всеки дъх се усеща като лукс.Наслаждавате ли се на сутрешната чаша чай или развлекаете гости, тази чаена лъжичка от украински произход, които придават изисканост на всяка обстановка.Здрава конструкция и внимание към детайла го правят истинско произведение на изкуството, което ще продължи поколения.Не се спирайте върху обикновена лъжица - подарете си красота и майсторство на изработката на сребърна чаена лъжички от Украйна.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория