• Ново
Органайзер за Кутии за Подправки YECHUN, Буркани за Подправки с 5 Отделения - устойчиви на вода, Бутилки За Подправки С Капак, Кухненски Съдове За Подправки За Пикник, П?

Органайзер за Кутии за Подправки YECHUN, Буркани за Подправки с 5 Отделения - устойчиви на вода, Бутилки За Подправки С Капак,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

⊗【Влага конструкция】 Корпус бутилки е влагостойкую дизайн, подправки и лесно агломерировать, а изсушаване в капака на бутилката може да се замени по всяко време ⊗【Се отваря с една ръка】 Стъклена бутилка за подправки е предназначена за отваряне с една ръка, което осигурява максимално удобство при готвене, отваряне на един клавиш и лекота на зареждане с гориво. ⊗【Хранително-вкусовата материал】 Тази кутия за подправки с 5 отделения е изработена от хранителен материал PP + PS, който сигурно, безвкусен, е трайна и може да се използва бебета и малки деца. ⊗【Лесно гледан 】 Прозрачна кутия за съхранение на подправки позволява ясно да видите съдържанието.Капачката плътно прилепнала към бутилката, за да запазите вашите подправки. ⊗【Многократно използване на】 буркан за подправки могат да се използват не само в кухнята, но и в хладилника, за съхранение на малки предмети, за да се отървете от бъркотията и да направите пространството на стаята по-организирани. ⊗【Влага конструкция】 Корпус бутилки е влагостойкую дизайн, подправки и лесно агломерировать, а изсушаване в капака на бутилката може да се замени по всяко време. ⊗【Се отваря с една ръка】 Стъклена бутилка за подправки е предназначена за отваряне с една ръка, което осигурява максимално удобство при готвене, отваряне на един клавиш и лекота на зареждане с гориво. ⊗【Хранително-вкусовата материал】 Тази кутия за подправки с 5 отделения е изработена от хранителен материал PP + PS, който сигурно, безвкусен, е трайна и може да се използва бебета и малки деца. ⊗【Лесно гледан 】 Прозрачна кутия за съхранение на подправки позволява ясно да видите съдържанието.Капачката плътно прилепнала към бутилката, за да запазите вашите подправки. ⊗【Многократно използване на】 буркан за подправки могат да се използват не само в кухнята, но и в хладилника, за съхранение на малки предмети, за да се отървете от бъркотията и да направите пространството на стаята по-организирани.Описание : Дизайн на външния вид : Креативен цветен дизайн, ярки и красиви цветове, правят процеса на готвене е по-приятно.Характеристики дизайн : буркан от 5 в 1 побира пет подправки, което спестява място на кухненската маса.Отнася се за : може да се използва за опаковане на обичайните подправки, като сол, захар, мононатриев глутамат, смлян кимион и черен пипер, чили.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория