• Ново
Patelai, 2 броя, Облачен Държач за ключове, Магнитни Органайзер за ключове, Ключодържатели, Куки с Лепкава Магнитен Държач за ключове, идеална за врати, Коридор, Декорат?

Patelai, 2 броя, Облачен Държач за ключове, Магнитни Органайзер за ключове, Ключодържатели, Куки с Лепкава Магнитен

Rating 
BGN 3.90

Сума
Налично за поръчка

Сладък и функционален : благодарение на новата форма на облак, той изглежда очарователно и ще се превърне в красива декорация на вашия домашен интериор, изработен от качествена ABS-материал със самозалепваща обратна страна, държач за ключове е здрава, има добра адгезией, той не ще бъде лесно отваливаться, подходящ за повечето видове повърхностиЛесна инсталация : свалям стикер с обратна страна, намерете равно и чисто място и я залепете на желаното място, за да я подготвят не трябва да се използват винтове или обков.Широко приложение : идеален за стени, врати или на ръба на масата, с капацитет до 1,4 кг, капацитет не само на ключове, но и за дребни неща, като например скоби, пирони, малки ножици и т. Дръжте ключовете си в ред : следете за ключове, държач за ключове ще осигури лесен достъп до вашите ключове и да ги чисти и спретнати съхранение.Декоративна форма : форма на white Cloud е идеална за монтаж в коридора, кухнята, спалнята, стаи, общежития и др Магнитен стенен държач за ключове white cloud е забавен, очарователен вид, който се харесва както на мъжете, така и жените; Размер на продукта : 10 х 5,7 х 3.2 см /3,9 х 2,24 х 1,25 инча.Сладък и функционален : благодарение на новата форма на облак, той изглежда очарователно и ще се превърне в красива декорация на вашия домашен интериор, изработен от качествена ABS-материал със самозалепваща обратна страна, държач за ключове е здрава, има добра адгезией, той не ще бъде лесно отваливаться, подходящ за повечето видове повърхности.Лесна инсталация : свалям стикер с обратна страна, намерете равно и чисто място и я залепете на желаното място, за да я подготвят не трябва да се използват винтове или обков.Широко приложение : идеален за стени, врати или на ръба на масата, с капацитет до 1,4 кг, капацитет не само на ключове, но и за дребни неща, като например скоби, пирони, малки ножици и т. Дръжте ключовете си в ред : следете за ключове, държач за ключове ще осигури лесен достъп до вашите ключове и да ги чисти и спретнати съхранение.Декоративна форма : форма на white Cloud е идеална за монтаж в коридора, кухнята, спалнята, стаи, общежития и др Магнитен стенен държач за ключове white cloud е забавен, очарователен вид, който се харесва както на мъжете, така и жените; Размер на продукта : 10 х 5,7 х 3.

Всичко за продукта

Length:
10 x 5.7 x 3.2 cm/ 3.9 x 2.24 x 1.25 inch
Color:
as pictures shown
Quantity:
2 pieces
Package include:
2 x Cloud key holders:
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size.:
If you want to remove this product from the wall, you need to get a piece of fishing line or dental floss, work it between the object and the wall and using a sawing type motion and ensure it all the way across. Usually the object can be removed pretty easily that way. Have a good time. :

Подобни продукти в категория