• Ново
DOITOOL Метални Закачалки Метална Закачалка 1бр Полюс Рамка Спални Подсилени Балкон Подови Закачалка Проста Сушене Многофункционална Двойна Закачалка за Палто за др?

DOITOOL Метални Закачалки Метална Закачалка 1бр Полюс Рамка Спални Подсилени Балкон Подови Закачалка Проста Сушене Многофункционална

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Всичките в черен цвят, което придава на хората усещане за простота и чистота, така че можете да се носят върху него дрехите си, за да усетите товаМногофункционалност : Закачалка за дрехи можете да поставите не само в стаята, но и на балкона за сушене на дрехи.Идеалното решение за организиране на палта, сака, шалове и дори чанти.Подови закачалки, изработени от метални материали, които могат да се използват в продължение на дълго време и имат носеща способност. с тяхна помощ можете да превърнете неизползвано пространство в ефективното място за съхранение.Списък на пакетите 1 x подови закачалка за дрехи Функции - Идеалното решение за организиране на палта, сака, шалове и дори чанти, Закачалка за сушене на дрехи. - Най-лесният и щедър, подходящи за различни стилове на помещения, придава на дома на притежателя за съхранение на топлина прост стил. -с негова помощ можете да конвертирате неизползвано пространство в ефективна двухполюсную сушильную багажник за съхранение. - Подови закачалки, изработени от железни материали, които могат да се използват в продължение на дълго време и имат носеща способност закачалки за дрехи. - Цвят : черен Простор за дрехи. - Тази двухполюсная подови закачалка ще направи дома си по-привлекателен, вие можете да поставите всякакви неща и да се предпазите от загуба на нещата. -Материал : Желязо титуляр за съхранение на дрехи. - Размер : закачалка за дрехи 150,00 X110,00 X54,00 см / 58,95 X43,23 X21,22 инча.Описание на продукта Тази закачалка вместительна и може да побере много дрехи.Какво чакате?Вземете тази ежедневния рафт у дома! с нейна помощ ще можете да превърнете неизползвано пространство в ефективното място за съхранение.искате да въведе ред в собствения си дом?Ако отговорът е да, тогава не можете да пропуснете тази закачалка за дрехи.Той е изработен от висококачествено желязо, im.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория