• Ново
Yardwe Аксесоари Смола Древен Пейзаж Декорация на Аквариума Заключване Пещери Рибни Декоративна Украса Пещера Архитектура, Занаяти Терариум пълзящо растение за Под?

Yardwe Аксесоари Смола Древен Пейзаж Декорация на Аквариума Заключване Пещери Рибни Декоративна Украса Пещера Архитектура,

Rating 
BGN 4.81

Сума
Налично за поръчка

ДЕКОР за вашия аквариум-Архитектурен аквариумный украшение, Древен замък, светилище, пещера, къща, изделия от смола, украса за аквариум, терариум за влечугиУБЕЖИЩЕ ЗА ОБИТАВАНЕ - АРХИТЕКТУРЕН АКВАРИУМНЫЙ УКРАШЕНИЕ, Изделия от смола в аквариума могат да създадат естествена атмосфера, което позволява на рибата свободно да плуват в него.ОБОРУДВАНЕ за аквариум - Превърнете своя аквариум в красив пейзаж.МАЛКОТО СКРИВАЛИЩЕ за РИБКИ - Занаяти, изработени от смола в аквариума могат да създадат естествена атмосфера, което позволява на рибата свободно да плуват в него. ПОДСЛОН в ПЕЩЕРАТА, за скариди - Не избледнява и не променя цвета си дори и във водата за дълго време.Осъществяване на списък 1 x пейзаж украса Характеристики-Не избледнява и не променя цвета си дори и във водата за дълго време. -Размер : 12x10x7,5 см -най-Добрия избор за декорация на аквариум, домашна обстановка, така и за офис масата. - Материал : смола. - Изделия от смола в аквариума могат да създадат естествена атмосфера, което позволява на рибата свободно да плуват в него. - Превърнете своя аквариум в красив пейзаж. - Цвят : както е показано.Описание на продукта Интериор за аквариум Превърнете в аквариум в красив пейзаж.малка убежище за риба е отличен за постоянно декорация на аквариум с минимална отговорност и обслужване.Оборудване за аквариум с ярки цветове и детайлност създава жива и естествена живот в аквариума. къщичка за подслон в пещерата, скариди Е украса за аквариум от изкуствена смола премиум-клас, който създава естествена атмосфера.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория