• Ново
Банер във формата На бутилка Dalaber Feliz Cumpleanos - Декорации за Испанската парти по Случай рождения Ден - Украса за Парти по Случай Рожден Ден в Мексико сити теми Fiesta за Въ?

Банер във формата На бутилка Dalaber Feliz Cumpleanos - Декорации за Испанската парти по Случай рождения Ден - Украса за Парти

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

??【Банер Feliz Cumpleaños】Идеална украса за парти по случай рождения ден на възрастен!Дайте на специални забавни спомени за рожден ден с помощта на банер във форма на бутилката и добавете повече забавление в рождения си ден ??【Високо качество】Симпатичен банер, изработен от картон маса премиум клас висококачествена и екологично чиста хартия, могат да се рециклират. ??【Предпоставка включва】 предлагаме ви забавен банер, който включва 15 бутилки с надпис "HAPPY CUMPLEANOS" и 1 бр. достатъчно дълъг кабел за окачване. ??【Използвайте повод】 Банер идеална за рожден ден на възрастен, на рождения ден на Испания, бар мицва и така нататък. ?? 【Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. ??【Банер Feliz Cumpleaños】Идеална украса за парти по случай рождения ден на възрастен!Дайте на специални забавни спомени за рожден ден с помощта на банер във форма на бутилката и добавете повече забавление в рождения си ден. ??【Високо качество】Симпатичен банер, изработен от картон маса премиум клас висококачествена и екологично чиста хартия, могат да се рециклират. ??【Предпоставка включва】 предлагаме ви забавен банер, който включва 15 бутилки с надпис "HAPPY CUMPLEANOS" и 1 бр. достатъчно дълъг кабел за окачване. ??【Използвайте повод】 Банер идеална за рожден ден на възрастен, на рождения ден на Испания, бар мицва и така нататък. ?? 【Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.За компанията Dalaber : Компанията Dalaber - продавач, специализирана в продажбите на декорации за ПАРТИТА.Нашата цел е предоставяне на качествени продукти и услуги на всеки клиент Dalaber.Надяваме се, че ще можете да си купите на любимите си храни в Dalaber за украса на своята страна.Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПОЗАБАВЛЯВАМЕ!!!Този банер Feliz Cumpleaños под формата на бутилката е разработен специално за партито по случай рождения ден на възрастните.Ако искате необичайна забавно парти по случай рождения ден, моля, изберете го, защото банер дизайн е уникален, всяка буква се състои от бутилката вино, която ще позволи на всеки усетите атмосферата на партито.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория