• Ново
30 бр. Подаръчни торбички от крафт-хартия, торбички с дръжка, 10,62x8,26x4,33 инча, Вечерни чанти за душата на детето, Детски Рожден Ден, Сватба, Коледно парти, продукти за ре?

30 бр. Подаръчни торбички от крафт-хартия, торбички с дръжка, 10,62x8,26x4,33 инча, Вечерни чанти за душата на детето, Детски

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

Размер : 8,26x4,33x10,62 инча екологичен пликТорбички от крафт-хартия с писалка малки подаръчни торбички на едро за хартиени пакети, Стопански чанти, чанти за партита, торбички за подаръци, подарък чанти, бизнес чанти, крафт торби, търговията на дребно, торбички, хартиени кошници чанти.Многократно използване : Идеалното решение за подаръци в чест на рождения ден за момичета, партита за рожден ден, ресторанти на храна за вкъщи и собственици на магазини. Тежкотоварни и сверхценные подаръчни торбички на едро : предлагат в различни количества.НОВ ДИЗАЙН : хартиени торби с двустранен печат във формата на пеперуда.Високо качество : Изработени от крафт-хартия, 100% годни за рециклиране и компостиране, им е лесно да се изправи и да се пренасят.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория