• Ново
Laza Голографическое Масивна Конфети С Пайети, Лазерно 3D Пеперуда, Режийни Блясък за нокти, 10 г Бутилки за Акрилния Лак за нокти, Декорация от смола Направи си сам, За ?

Laza Голографическое Масивна Конфети С Пайети, Лазерно 3D Пеперуда, Режийни Блясък за нокти, 10 г Бутилки за Акрилния

Rating 
BGN 51.36

Сума
Налично за поръчка

♦ Качествен материал : Изработен от нетоксичен фолио с отлични пигментиГаранция за качество и блясък - това е една отлична защита на околната среда, липсата на замърсяване и увреждане, безопасно да се използва навсякъде. ♦ Блестящ цвят : Всеки цвят, внимателно опаковани в отделен контейнер. ♦ Професионален инструмент за дизайн на ноктите : идеален за маникюрного майстор за прилагане върху UV гел ноктопластика, акрилни нокти, естествени нокти, типсы, гел-лак, гелевую или акриловую захар за нокти. ♦ Излъчване : в еднаква степен се прилага за създаване на забавни образи в грима за фестивали, партита, весели дейности, рейвовых акценти, танцови концерти, подбадривания или костюми.Те създават зашеметяващ ефект на блясък на лицето, очите, косата, раменете и гърдите. ♦ Гаранция за качество : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа и 100% гаранция за връщане на парите, ако стоката е повредена или има сериозни проблеми с качеството. ♦ Качествен материал : Изработен от нетоксичен фолио с отлични пигменти.Гаранция за качество и блясък - това е една отлична защита на околната среда, липсата на замърсяване и увреждане, безопасно да се използва навсякъде. ♦ Блестящ цвят : Всеки цвят, внимателно опаковани в отделен контейнер. ♦ Професионален инструмент за дизайн на ноктите : идеален за маникюрного майстор за прилагане върху UV гел ноктопластика, акрилни нокти, естествени нокти, типсы, гел-лак, гелевую или акриловую захар за нокти. ♦ Излъчване : в еднаква степен се прилага за създаване на забавни образи в грима за фестивали, партита, весели дейности, рейвовых акценти, танцови концерти, подбадривания или костюми.Те създават зашеметяващ ефект на блясък на лицето, очите, косата, раменете и гърдите. ♦ Гаранция за качество : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа и 100% гаранция за връщане на парите, ако стоката е повредена или има сериозни проблеми с качеството.Шахтата Означава това, което ♥ Получите добър качествен продукт на разумна цена. ♥ Отлично обслужване на клиенти с най-висок рейтинг на задоволство.Вашата вярна служба за поддръжка на клиенти ще бъде готов да ви помогне с ентусиазъм и търпение в продължение на 24 часа.(С изключение на официалните празници) ♥ гаранция за връщане и повторно изпращане в рамките на 30 дни.

Всичко за продукта

Color:
Laser
Weight:
10 Gram 1 box
Features:
Laser color Glitter Powder for Nail Art False Acrylic UV Gel Tips Craft Scrapbook Decoration :
Make your nails look colourful and shiny :
Can be mixed with nail polish for glittery party nails :
Suitable to apply on UV gel nails / acrylic nails / natural nails / etc :
Professional Nail Art Tool for Nail Technician :
Suitable for nail salon, nail art school / college, personal use, wholesale, etc :
*Brand New* :
If you want to Refund, Please keep the drops and products new. If the product is used or damaged or the package of product is damaged, you cannot refund. :
Note:
Stopping using if irritation occurs. If allergic to adhesive, please do not apply to sensitive skin or near eyes. :
Contents:
1 x Laser Color Nail Glitter (without nail glue) :
Click and Buy! :

Подобни продукти в категория