• Ново
Протектор карта ваксина Водоустойчив Осъвременяване на Притежателя на карта за Ваксинация Идеален За картички запис имунизация 4X3 Странично Плик на Ципа Прозраче

Протектор карта ваксина Водоустойчив Осъвременяване на Притежателя на карта за Ваксинация Идеален За картички запис

Rating 
BGN 38.02

Сума
Налично за поръчка

[Перфектен размер] : Размер на защитно фолио за карти covid е е увеличена, за да съответства на размера на вашата карта ваксинация 4 X3 външни размери : 4,5 "Д x 4,33"W; Вътрешни размери : 4,33 "Д х 3,5"Ш .
[Подходящ случай] : Подложка за карти с ваксини могат да се използват в най-различни сцени и различни хора, за да се предотврати отсыревание и замърсяването на вашата карта с ваксини, а също и защита на ясни надписи.
[Материал] : Издръжлив материал от PVC (поливинилхлорид), с износостойкими и коррозионностойкими свойства.Водоустойчив запечатываемый прозрачен калъф за карта е изработен от гъвкава, затварящ се с цип, което съхранява съдържанието на сигурността и сухота.
[Дизайн] : Конструкция с прорези за закачване, с двойно предназначение, средната слот за дантела, ключодържател за ключодържател или выдвижного пушка, и двете странични отвори за кабела /каишка/ струни /конци.
[Ангажимент] : Ако държач за карти, които сте закупили в миналото време, не са подходящи или искате да си купите подходящ държач за карти, след това изберете мен, нашият актуализиран държач за карти определено ще ти! ! .Спецификация Материал : PVC Цвят : прозрачен Размер : Външни размери : 3,94 "W x 4,53"Д; вътрешни размери : 4 "Д x 3" W Функция : Този държач за карти ваксина е подходяща за карти с дължина 4x3 инча * широк Разработен с прорези / дупки за окачване, среден слот се използва за кабел, ключодържател или выдвижного пушка, а дупки от двете страни се използват за въже / колан / въже / риболов съответно.За многократна употреба универсален държач за бейджа -подходящ за множество случаи Забележка. Размер карти с ваксини и може да се различават, моля, уточнете размера на собствената си карта с ваксини, преди да купите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория