• Ново
8 бр. Комплекти от Силиконови Регулируеми Плешки и Лъжици, 4 бр. Телескопична Рамото, 4 бр. Комплекти мини Силиконови Плешки с Висящи катарама за Кухненски Козметика ?

8 бр. Комплекти от Силиконови Регулируеми Плешки и Лъжици, 4 бр. Телескопична Рамото, 4 бр. Комплекти мини Силиконови Плешки

Rating 
BGN 2.16

Сума
Налично за поръчка

Съдържание на пакета : Вие ще получите телескопични шпатула 4шт и черпающие лъжици 4шт малък размер, които се различават ниско тегло и са удобни в переноске достатъчно количество може да отговори на вашите ежедневни нужди.Конструкция с отвор за окачване осигурява удобство на съхранение и задържане.Висококачествен материал : Нашият набор от плешки и лъжици е изработен от качествен силикон и неръждаема стомана, които са гъвкави, сигурни и подлежат на повторна употреба от хранителен материал.Можете да ги използвате както за грима, така и за храна, без да се притеснявате.Лесна употреба : Лопаточка телескопична, нейната дължина може да се регулира в зависимост от височината на бутилката, че е добър помощник в ежедневието.Лесен за почистване : Този набор от плешки и лъжици изпълнена в солидно парче бесшовном дизайн, лесно почистване, а лопатката удобен за хващане.Те предотвратяват натрупването на храни и козметика и не замърсяват себе си.Широко приложение : Телескопичен лопаточка ще ви помогне да се разпределят равномерно сладко, фъстъчено масло, кетчуп, мед, салати.Освен това, той е подходящ и за нанасяне на надраскване на такива продукти, както блясък за устни, лак за нокти, течна основа, маска. Параметри : - Цвят : черно, розово, синьо, червено Материал : силикон, от неръждаема стомана размери на продукта : както е показано на подробния изображение на съдържанието на кутията : 4 х телескопични шпатула 4 х черпающих лъжици Забележка : поради ръчно измерване на размера и теглото може да има някаква грешка.Поради разлика между различните монитори може да съществува малка разлика в цвета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория