• Ново
Hemoton Поставка за торта 7,8 инча, Сервировочный сервиз за торта с Купол, Керамична Чиния за Торта със Стъклен капак, Чиния за плодове, Смазка, Куполна Тава, Поставка за ?

Hemoton Поставка за торта 7,8 инча, Сервировочный сервиз за торта с Купол, Керамична Чиния за Торта със Стъклен капак, Чиния

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

?【Поставка за торта 6 в 1】 : мултифункционална поставка за торта с купол капака, която може да се използва за подаване на чипс, зеленчуци, торта и леки закускиСе отличава с елегантен външен вид, уникален дизайн, дълготрайна конструкция. ?【Здрав】 : Изработен е от висококачествен материал, е трайна и практичен за по-дълга употреба.Стъклен Купол с керамично Основа, Поставка за торта, Стъклен дисплей, Купол-Клош, Прозрачна със Стъклен Капак-Камбанка за Десерт, Сирене бонбони. ?【Размер купол поставка за торта】 : Размери 19,8 X19,8 X15,7 см / 7,78 X7,78 X6,17 инча.Може да се използва като форма за торти, тавата за съхранение на хляб, витрини за захарни изделия, бисквити или плодов тава. ?【Лесно почистване】 : Може да се мие в миялна машина и лесно измиване на ръка, така че те могат лесно да се почистват. ?【Използвайте за всеки повод】 : поставка за торта с купол капака, предназначена за домашна употреба, за съхранение и сервиране на торти, кексчета, капкейков и сладкиши.Нашата поставка за сладкиши с капак идеален за дома, ресторанти, кафенета, сладкарници, за демонстрация на торти и т. Описание Използвайте за всеки повод : Поставка за сладкиши с купол капака, предназначена за домашна употреба, за съхранение и подаване на вашите торти, кексчета, капкейков и сладкиши.Нашата поставка за сладкиши с капак идеален за дома, ресторанти, кафенета, сладкарници, за демонстрация на торти и т. Характеристики - Цвят : черен - Материал : керамика, стъкло Размер : около 19,8 X19,8 X15,7 см / 7,78 X7,78 X6,17 инча - Поставка за торта 6 в 1 : Мултифункционална поставка за торта с купол капака, която може да се използва за подаване на чипс, зеленчуци, торта и леки закуски.Се отличава с елегантен външен вид, уникален дизайн, дълготрайна конструкция.- Траен : Изработен е от висококачествен материал, е трайна и практичен за по-дълга употреба.Стъклен Купол с керамично Основа, Поставка за торта, Стъклен дисплей, Купол-Клош, Прозрачна със Стъклен Капак-Камбанка за Десерт, Сирене бонбони.- Размер купол поставка за торта : Размери 19,8 X19,8 X15,7 см / 7,78 X7,78 X6,17 инча.Може да се използва като форма за торти, тавата за съхранение на хляб, витрини за захарни изделия, бисквити или плодов тавата.- : Могат да се мият в миялна машина и лесно се мият на ръка, така че те могат лесно да се почистват.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория