• Ново
Уважаеми Одеяло с Аксолотлями, Мек, лек, Уютно, Мексикански Саламандър, Флисовое Одеало за диван-легло, Пътуване, Пикник и плаж, къмпинг, Кавайный Аксолотль, Подаръц?

Уважаеми Одеяло с Аксолотлями, Мек, лек, Уютно, Мексикански Саламандър, Флисовое Одеало за диван-легло, Пътуване, Пикник и

Rating 
BGN 17.33

Сума
Налично за поръчка

30 "x40" Супер Малък, подходящ за свободни Малък близнак с размер 50 х 40 см, подходящ за деца. 60 "х 50" Medium Twin е Подходящ за тийнейджъри или за следобедна дрямка. 80 х 60" Large е Подходящ за възрастни, свернитесь сгуша и да гледате телевизия. 120 х 90" Oversize King Подходящ за гледане на телевизия с цялото си семейство и чат с приятели.Качество : Нашите фланелен завивки, изработени от фин полиестер с сверхтонкими влакна, тъкан дебел, отколкото при други продукти, и двете страни са изключително меки.Останете в топлината и уюта през цялата година.Няколко опции за размери : детски 40 "x50", двойна 50 "x60", възрастен 60 "x80", семеен 90 "x120".Широка гама от приложения : фланелевое одеяло -обградете се, когато гледате телевизия на стола или дивана, през една студена нощ -възползвайте се от нашата супер удобно одеяло, за дрямка по време на работа, това е добър избор - подходящ за отдих, като например къмпинг, туризъм или кратки пътувания.Лесна поддръжка : бережная машинно пране само в хладка вода - малко усилия не се изисква. Забележка : Сухо при ниска температура и да не се излага се дават на химическо чистене.Гаранция за удовлетворение : В комплекта са включени фланелевое вълнена одеяло.Ако не сте доволни от този продукт, моля, свържете се с нас веднага, не се колебайте. Качество : Нашите фланелен завивки, изработени от фин полиестер с най-добрите влакна, тъкан дебел, отколкото при други продукти, и двете страни са изключително меки.Останете в топлината и уюта през цялата година.Няколко опции за размери : детски 40 "x50", двойна 50 "x60", възрастен 60 "x80", семеен 90 "x120".Широка гама от приложения : фланелевое одеяло -обградете се, когато гледате телевизия на стола или дивана, през една студена нощ -възползвайте се от нашата супер удобно одеяло, за дрямка по време на работа, това е добър избор - подходящ за отдих, като например къмпинг, туризъм или кратки пътувания.Лесна поддръжка : бережная машинно пране само в хладка вода - малко усилия не се изисква. Забележка : Сухо при ниска температура и да не се излага се дават на химическо чистене.Гаранция за удовлетворение : В комплекта са включени фланелевое вълнена одеяло.Ако не сте доволни с този продукт, моля, свържете се с нас веднага, не се колебайте.Фланелен одеяла Xoqan са Изработени от полиестерен плат от микрофибър.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория