• Ново
VALICLUD/ Дамски чанти-тоут, Дамски Чанти-тоут, Чанти за ръце, Дамски чанти-Тоут, Преносим Чанта с принтом, Чанта за печат, Малка Чанта с Принтом, Чанта за съхранение, за Д?

VALICLUD/ Дамски чанти-тоут, Дамски Чанти-тоут, Чанти за ръце, Дамски чанти-Тоут, Преносим Чанта с принтом, Чанта за печат,

Rating 
BGN 8.69

Сума
Налично за поръчка

Изработена от качествени материали, чантата осигурява пълна защита на вашите вещи от надраскване и износванеОсигурява достатъчна защита на вашите предмети от разклащане, драскотини, падания, сблъсъци, прах и други наранявания.Разработен в малък и компактен размер, лесен за переноске и съхранение.Пазете вашите принадлежности добре подреден и компактен около себе си, което спестява място.Добри са за ежедневна употреба и може да ги вземе със себе си на училище, да пазарувате, на работа, на улицата и т., са Изработени от качествени материали, чантата осигурява пълна защита на вашите вещи от надраскване и износване.Осигурява достатъчна защита на вашите предмети от разклащане, драскотини, падания, сблъсъци, прах и други наранявания.Разработен в малък и компактен размер, лесен за переноске и съхранение.Пазете вашите принадлежности добре подреден и компактен около себе си, което спестява място.Подходящ за ежедневна употреба и може да ги вземе със себе си на училище, да пазарувате, на работа, на улицата и т. Описание на Тази чанта за съхранение е направена от висококачествен висококачествен полиестер и метален материал, практична и трайна употреба.Той може да подредите вашите любопитни факти и удобен за носене. идеален за всички видове ключове, монети и малки картички и ги предпазва от загуба на, прах, драскотини и много други.Характеристики-Цвят : син. -Материал : полиестер и метал. -Размер : около 15,00 X15,00 X5,00 см/5,89 X5,89 X1,97 инча. - Изработена от качествени материали, чантата осигурява пълна защита на вашите вещи от надраскване и износване.- Осигурява достатъчна защита на вашите предмети от разклащане, драскотини, падания, сблъсъци, прах и други наранявания.- Разработен в малък и компактен размер, лесен за переноске и съхранение.- Пазете вашите принадлежности добре подреден и компактен около себе си, което спестява място.- Подходящ за ежедневна употреба и може да ги вземе със себе си на училище, да пазарувате, на работа, на улицата и т. Предпоставка включва 1 х калъф за монети.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория