• Ново
4шт Монтажни Скоби за Предната част на кутия От Неръждаема Стомана, C-Монтажни Скоби За кабинет Инструменти Гъвкави Трайни Монтажни Скоби за Предния Панел на Кутият

4шт Монтажни Скоби за Предната част на кутия От Неръждаема Стомана, C-Монтажни Скоби За кабинет Инструменти Гъвкави

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Регулируема конструкция YR-A [Основното приложение на], което го прави универсален за различни дебелини на фасади чекмеджетаМоже да се използва и като диригент на корпусна и мека на обкова.Компактен размер и лесно за переноске. YR-A [Стабилна скоба] типът / размерът на Предните монтажни скоби за чекмедже за стабилно захващане и регулируема дълбочина на пробиване. Плавно движение и висок въртящ момент.Подвижната зажимная корона осигурява плавен стяга и липсата на увреждане на обекта.Идеален ръчни инструменти за дърводелци. YR-A [Лесен за употреба] Просто затегнете винта с набраздения винт в положение на креплении, я закрепете на място и да пробия.Гъвкави направляващи за пробиване за предварително пробиване и монтаж на винтове за дърво повишаване на ефективността. YR-A [Висококачествени материали със защита от хлъзгане] е Изработен от висококачествена неръждаема стомана с трайно покритие на повърхността.Нескользящая защитен панел не позволява лесно да се повреди материал, както зажимная плоска повърхност за равномерно усилия. YR-A [Здрава и гладка] Удебелена зажимная повърхност е устойчива и не се деформират.Висока носеща способност, лесно е деформиран, или се развали.Гладка и неинвазивни извита конструкция за по-лесно завъртане, бързо позициониране и закрепване. YR-A [Основното приложение] Регулируема конструкция, което го прави универсален за употреба с различна дебелина на фасади чекмеджета.Може да се използва и като диригент на корпусна и мека на обкова.Компактен размер и лесно за переноске. YR-A [Стабилна скоба] типът / размерът на Предните монтажни скоби за чекмедже за стабилно захващане и регулируема дълбочина на пробиване. Плавно движение и висок въртящ момент.Подвижната зажимная корона осигурява плавен стяга и липсата на увреждане на обекта.Идеален ръчни инструменти за дърводелци. YR-A [Лесен за употреба] Просто затегнете винта с набраздения винт в положение на креплении, я закрепете на място и да пробия.Гъвкави направляващи за пробиване за предварително пробиване и монтаж на винтове за дърво повишаване на ефективността. YR-A [Висококачествени материали със защита от хлъзгане] е Изработен от висококачествена неръждаема стомана с трайно покритие на повърхността.Нескользящая защитен панел не позволява лесно да се повреди материал, както зажимная плоска повърхност за равномерно усилия.

Всичко за продукта

Specifications:
Product name:
Cabinet Installation Clamps
Material:
stainless steel
Colour:
Silver
Dimensions:
75 x 62 x 45MM
Function:
Multi-functional, fastening, clamping
Features:
stable clamping, not easily deformed, no damage to objects
Use:
Drawer face auxiliary installation / drawer pull
Notes:
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :

Подобни продукти в категория