• Ново
TTI Ryobi 18-волтов акумулатор 1/2 Комбиниран комплект за бормашини/шуруповерта и удар с PCK05KN (без търговията на дребно опаковки)

TTI Ryobi 18-волтов акумулатор 1/2 Комбиниран комплект за бормашини/шуруповерта и удар с PCK05KN (без търговията на дребно

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Бормашина е снабден с 24-позиционни клавишни превключватели сцепление и 2-степенна скоростна кутия (0-450 об/мин и 0-1750 об/мин), в съответствие с вашите нужди, пробивни и шофиране. Быстрозажимной патрон 1/2 " за бърза и лесна смяна на длета.Ударни осигурява въртящ момент на двигателя до 1800 инча / паунд и 3200 IPM (удара в минута). Быстроразъемный съединител 1/4 инча осигурява бърза и лесна подмяна на длета. (1) комплектът включва батерия с капацитет 1,5 Ah. (1) Този универсален комплект се допълва от 18-вольтовым бавно зарядно устройство.Тип захранване : от батерия.Включени в комплекта компоненти : бормашина, ударен механизъм, батерия, бавно зарядно устройство.Напрежение : 18,0 Волта.Този продукт се извлича от търговците на опаковката за целите на доставката (в опаковки на едро, без търговията на дребно опаковки) и ще пристигне в обикновена транспортна кутия или пакет.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория