• Ново
Старата монета от шест пенса и сватбена картичка за булката, нещо Старо, нещо Ново, нещо Позаимствованное, нещо синьо и шест пенса, за да си обувки. (1953)

Старата монета от шест пенса и сватбена картичка за булката, нещо Старо, нещо Ново, нещо Позаимствованное, нещо синьо и шест

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Това е автентичен шестипенсовые монети 1953 г освобождаването от Англия, които са били почистени и полирани.Към всяка монета е приложен красива картичка и съответния пакет.Ръчно рисуване красива булката, отпечатани върху висококачествено бельо пощенска картичка, много класическа и елегантна.Монета от шест пенса залепен страхотно лепило.Може да се свали и внимателно залепи обратно след сватбата, за да остави за себе си оставят траен спомен.На картичката е показано старото традиционно стихотворение - нещо старо, нещо ново, нещо позаимствованное, нещо синьо и шестипенсовик в туфле.На гърба На пощенски картички има празно място за собственоръчно написани съобщения.Така че това ще бъде добра уникален подарък за булката.Вие получавате : Към него шестипенсовая монета 1953 година на издаване, красива сватбена картичка от лен високо качество и съответния пакет. Монета залепен за картата страхотно лепило.Можете да лесно да се премахне и леко си го сложите обратно. Висококачествено бельо картичка с красиви модела на булката.Това изглежда много традиционно и елегантно. На гърба На пощенски картички има празно място за собственоръчно написани послания на булката.История : "нещо старо, нещо Ново, нещо Позаимствованное, нещо Синьо и шест пенса за нея Туфельку". Традицията за даване на булката шест пенса датира от 1600-та година, когато собственик на Имоти е взето даване на годеницата си сребърна монета като подарък.Символично това е представено шестипенсовой монета.По-късно се превърна в традиция включва шест пенса в зестра, която е от семейството на булката да дава на младоженеца.Тази традиция продължава и днес, като пожелание на късмет на булката и младоженеца.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория