• Ново
Четка за почистване на Asion, Силиконова Четка За Почистване на Грим, Купа за Чистач, Преносим Инструмент За Измиване на Козметична Четка за Почистване на общото прав?

Четка за почистване на Asion, Силиконова Четка За Почистване на Грим, Купа за Чистач, Преносим Инструмент За Измиване на

Rating 
BGN 2.57

Сума
Налично за поръчка

❤️ 【Уникален дизайн】 : Препарат за почистване на четки за грим, куха полусферичен структура, ръчно дизайн, който може да освободи ръцете си и е отговорност на пръсти, е лесно да се запази и да работятПодложка за почистване на четки за грим ще ви помогне да почистите добре цялата щетину и да се улесни почистването на вашите четки. ❤️【Здрав, лесно почистване】 : Подложка за почистване на четки за грим, изработени от екологично чист и полезен силиконов материал, четки не са повредени.Лесен за носене, идеални за пътуване, можете да се отървете от мръсни тоалетна масичка и го вземете със себе си на пътешествие. ❤️ 【Висококачествени силиконови материали】 : Препарат за почистване на четки за грим, изработени от екологично чист силикагел, който може ефективно почистване на вашата четка без никакви повреди, може да се използва повторно и трудно се деформира. ❤️【, Подходящи за почистване на различни четки】 : Препарат за почистване на четки за грим с 3 различни говорители на парцела, подходящ за всички четки с различни размери.Той може по-ефективно отстраняване на останките от грим, мазнини и мръсотия, с четки, като четки за лице и очи и т. погрижете се за вашата нежна кожа. ❤️ 【Лесна употреба】 : Просто налейте малко почистващо разтвор на купата за почистване, леко прекарайте четка за почистването подушечке, след това се измива с четка.удължава срока на експлоатация на четката.ИДЕАЛЕН подарък : Тази чаша за почистване на кисточек за грим я прави по-здрава, удобна, лесна за переноске и е идеално място за семейна употреба и пътуване!Това е чудесен подарък за всички, особено за приятелите си, които харесват грим! 100% ВРЪЩАНЕ : Ние вярваме, че ще ви хареса нашия продукт, но ако не сте 100% удовлетворени, ние ще ви пълно възстановяване на сумата или замяна на продукта.НАЧИН НА УПОТРЕБА : 1. Изсипете малко почистващо разтвор в чаша за почистване. Внимателно изкара четката в чаша за почистване с кръгови движения, докато не изтриете с плавниците всички остатъци от продукта. Изплакнете четката. при необходимост повторете процедурата. Поставете на четката равномерно, за да са пресъхнали.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория