• Ново
JTIEO 9ШТ Ножица за нокти на краката Ножица за нокти на краката Ортопедични Ножица за нокти на краката и Стригане за дебели нокти Комплект за нокти на краката на Машин?

JTIEO 9ШТ Ножица за нокти на краката Ножица за нокти на краката Ортопедични Ножица за нокти на краката и Стригане за дебели

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

на ръба на острието под ъгъл от 15 ° c е идеална за нокти на дъга, за да отрежете растящи навътре нокти на крака, без да се уврежда сиОстър нож с кант 20 мм и ширина 1.5 инча може да проникне в паращитовидные жлези и лесно се нарязва на дебели нокти, които растат навътре.Наскоро подобрени пластмасово покритие предпазва от попадането на пръски върху ноктите.Регулируем ъгъл на корекция, е подходящ за нокти с различни размери;.Той използва рычажный механизъм за промяна на ъгъла на растеж на ноктите;.Ноктите постепенно выровняются и за разширяване, и не ще действа отвътре навън.Бицепс конструкция с 2 различни по форма краищата за подпиливания врастнали нокти на краката;.Директен главата : използва се за подпиливания вътрешен ъгъл, с цел да се намали неговата дебелина;.Огънат край : Използва се за рязане на остри, растящи навътре детайли. 1 × Коректор за врастнали нокти на краката;. 2 × нокторезачки;. 1 × Машина за рязане на врастнали нокти на краката;. 1 × Пила за врастнали нокти на краката;. 1 × Тласкач за кожичките на ноктите;. 1 х Устройство за теглене на ноктите на краката;. 1 × Калъф за машинки за подстригване;. 1 × Пила за нокти;. 1 × Ръководство за потребителя. ? Домашни грижи за семейството си : Професионален педикюрный набор използва рычажную механизма за промяна на ъгъла на растежа на ноктите, осигурява отлична грижа за ноктите, за да запазят ноктите по-здрави, вие можете сами да се намали отломък ноктите на краката си. (Пациенти с тежко вросшими ноктите на краката си, силно се препоръчва професионално лечение, не се коригират техните себе си);. ? Материал премиум-клас : Професионални инструменти за педикюр са изработени от неръждаема хирургическа стомана клас с полирани.лесен за използване, защитен от ръжда и влага, определени за премахване на врастнали нокти на краката. ? Широко се използва : Подемник за нокти двоен размер може да почистват мръсотията под ноктите приподнимает ноктите, внимателно запазва ноктите, предотвратява вросшую инфекция в бъдеще и болка в ноктите си; Много лесен за използване. ? Инструмент за вросшего на нокътя на пръста на крака : Коректор за лак за нокти на пръста на крака използва рычажную механизма за промяна на ъгъла на растеж на нокътя, тогава ноктите ще стане плосък и разширен и не ще да расте вътре в нокътя на пръста на крака.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория