• Ново
Кофа за боклук ABECEL, кофа за Боклук, Мини-Встряхиваемое Десктоп Кошчето За съхранение на Пластмасовия капак се Отстранява заедно с капак Домашни Чиста кофа за Боклу?

Кофа за боклук ABECEL, кофа за Боклук, Мини-Встряхиваемое Десктоп Кошчето За съхранение на Пластмасовия капак се Отстранява

Rating 
BGN 38.10

Сума
Налично за поръчка

▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци ▲ Еко-приятелски АКТУАЛИЗАЦИЯ е КЛАСИЧЕСКИ : Това е малка кофа за боклук има класическа форма боклуци кофи с имат куполна езда и панти капак, но в модерно изпълнение. ▲ Биоразлагаемый и издръжлива пластмаса в комбинация с уникални цветове и тапицерия в прекрасен миниатюрен размер. ▲ Флип-надолу на горния капак, лесен за използване, помага за прикриване на боклук и скрива миризма. ▲ Ще се ПРЕВЪРНЕ в ЧУДЕСЕН подарък : Този висококачествен комплект за боклук и рециклиране ще се превърне в чудесен подарък за всеки повод връчването на подаръци и определено ще се хареса на всички, които обичат намаляване, повторно използване и рециклиране!.Заглавие : Настолна боклук за разклащане Материал : полипропилен материалразмер : 13 х 13 х 19,5 смЦвет : син / розов / жълт / лилав.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория