• Ново
Възглавница за детска количка Зимни Топли втулки за седалка на колички 78x35 см Дишаща Универсална Възглавница За Количка За Новородено от изкуствена овча кожа Успо?

Възглавница за детска количка Зимни Топли втулки за седалка на колички 78x35 см Дишаща Универсална Възглавница За Количка

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Мек материал】 Тапицерия на седалката на количка е изработена от подбрано на ръка висококачествен плюш - удобни и меки тъкани, благодарение на която детето може да се чувства леко 【Охлаждане и затопляне】 Тази възглавница за колички дишаща.Горещо лято подложка за седалка на колички запазва дете прохладно и сухо, като предотвратява изпотяване и дискомфорт.Студена зима в него и детето ще бъде топло и уютно. 【Универсален размер】 Размерът на тази подложка за детска количка е 35x78 см, тя е универсална и е идеална, много подходящ за повечето бебешки колички, пренасяне към новороденото. 【Здрава конструкция】 Велкро на обратната страна е предназначена за монтаж на всички 5-и 3-точкови предпазни колани за всички детски колички, 3-колесни колички и т. 【Лесно монтиране на】 Благодарение на широката дупка на колана, в джоба детски седалки надлъжни канали може бързо и лесно да се консолидира, без да се прибягва до по-продължително продеванию конец. 【Мек материал】 Тапицерия на седалката на количка е изработена от подбрано на ръка висококачествен плюш - удобни и меки тъкани, благодарение на която детето може да се чувства леко. 【Охлаждане и затопляне】 Тази възглавница за колички дишаща.Горещо лято подложка за седалка на колички запазва дете прохладно и сухо, като предотвратява изпотяване и дискомфорт.Студена зима в него и детето ще бъде топло и уютно. 【Универсален размер】 Размерът на тази подложка за детска количка е 35x78 см, тя е универсална и е идеална, много подходящ за повечето бебешки колички, пренасяне към новороденото. 【Здрава конструкция】 Велкро на обратната страна е предназначена за монтаж на всички 5-и 3-точкови предпазни колани за всички детски колички, 3-колесни колички и т. 【Лесно монтиране на】 Благодарение на широката дупка на колана, в джоба детски седалки надлъжни канали може бързо и лесно да се консолидира, без да се прибягва до по-продължително продеванию конец.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория