• Ново
Лилава паста за зъби, за Избелване на зъбите, Избелваща Паста за зъби за Отстраняване на петна по зъбите на възрастни, Лилава Избелване на Зъбите, Коректор в цвета н?

Лилава паста за зъби, за Избелване на зъбите, Избелваща Паста за зъби за Отстраняване на петна по зъбите на възрастни, Лилава

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Паста за зъби, за избелване на зъбите] - Лилава паста за зъби взаимодейства с жълти петна по зъбите, като ви позволява да видите ясно утайката на зъбитеЦялостно почистване с четка за зъби, може да се намали по-тъмно жълти сенки, като по този начин се достига ефект на избелване на зъби!. [Мека и не дразни] - Средство за избелване на зъбите, която не причинява вреда на зъбите!Нашата лилава паста за зъби е богата на растителни съставки и не съдържа карбамид.По този начин, това няма да доведе до никаква чувствителност на зъбите или за облекчаване на болката, можете да го използвате с доверие. [Запазете свежестта] - Нашата паста за зъби, за избелване на зъбите не само избелва зъбите, но и освежава дъха, притежаващи устойчиви вкус.Той осигурява дълготрайни и здравословна среда за вашето устата, намаляване на неудобство, причинено от неприятна миризма от устата!. [Спестете време и пари] - Вие все още се страхуват от болката, причинена от отправят в клиника за избелване на зъбите?Изберете тази виолетови паста за зъби, вие ще можете лесно да избелите зъбите си в домашни условия, безболезнено премахване на петна от кафе и чай, спестява вашите пари и време. [Лесна за употреба] - Просто нанесете екстракт от лилава избелваща паста за зъби и четка за зъби в продължение на 2 минути, ще видите колко ярко изглеждат вашите зъби!Можете да го използвате по всяко време и на всяко място, моля, настояват за използването му.Вие все още се съмнявате, защото не разбирате, какво е лилава паста за зъби?Чувствате ли е срам от зъбите си, когато се усмихваш?Лилава паста за зъби временно и бързо покрива петна и подобрява яркостта, като балансират различни нюанси на жълто на зъбите.Изберете тази виолетови отбеливающую паста за зъби, за да дарят силна и сияйна усмивка!Предимства : 1. Използвайте цветни тонове, за да се намали желтизну на зъбите и бързо да се постигне ярко-бели зъби. След постоянна употреба той се възстановява по-неутрален бял и блестящ вид на вашите зъби, което ви позволява да се чувстват уверени всеки път, когато се усмихвате. Може да се използва като всяка традиционна паста за зъби, но ефектът се получава по-бързо и по-ефективно. Внимателно лечение на венците и запазете устата за свеж след почистване.Начин на употреба : 1. Нанесете 1-3 капки лилава паста за зъби върху четката за зъби с мек косъм.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория