• Ново
Сменяеми дискове за зареждане шкурка PANA Round Black Средно Зърно - Pedi File Easy Strip Peel Възглавничките за Пълнене с електрическа пилкой за премахване на мазоли на краката - (120 ?

Сменяеми дискове за зареждане шкурка PANA Round Black Средно Зърно - Pedi File Easy Strip Peel Възглавничките за Пълнене

Rating 
BGN 3.19

Сума
Налично за поръчка

Кръгли сменяеми дискове за попълване на шкурката PANA Количество : 60 парчета Цвят : черен Размер : 120 Зърно, средно [НЕЩА] Нашите пълнители за пилок са изработени от висококачествена шкурка с добавянето на наждачных на частици, които няма да навредят на кожата.Произведени с използване на трайна лепило на гърба, за да файл остава здраво закрепленным. [ФОРМА] Благодарение на кръгла форма, тази замяна шкурка е с грапава повърхност и има много възможности, които са подходящи за вашата кожа.Самоклеящийся диск за шкурка има добър ефект лепене. [ПРИЛАГАНЕТО на] Тези пилочки за чашите са идеални за педикюр и дори за домашна употреба. идеален за премахване на мазоли или някоя напукана кожа.Той може също така да бъде добър инструмент за занаяти собствените си ръце, кучешки нокти и още много други. * Файлът E-Pedi Не е включена в комплекта *. [Размер] Диаметър на 1,64 инча / 41,66 мм, дебелина на 0,07 инча / 1,88 mm. Кръгли сменяеми дискове за попълване на шкурката PANA Количество : 60 парчета Цвят : черен Размер : 120 Зърно, средно. [НЕЩА] Нашите пълнители за пилок са изработени от висококачествена шкурка с добавянето на наждачных на частици, които няма да навредят на кожата.Произведени с използване на трайна лепило на гърба, за да файл остава здраво закрепленным. [ФОРМА] Благодарение на кръгла форма, тази замяна шкурка е с грапава повърхност и има много възможности, които са подходящи за вашата кожа.Самоклеящийся диск за шкурка има добър ефект лепене. [ПРИЛАГАНЕТО на] Тези пилочки за чашите са идеални за педикюр и дори за домашна употреба. идеален за премахване на мазоли или някоя напукана кожа.Той може също така да бъде добър инструмент за занаяти собствените си ръце, кучешки нокти и още много други. * Файлът E-Pedi Не е включена в комплекта *. [Размер] Диаметър на 1,64 инча / 41,66 мм, дебелина на 0,07 инча / 1,88 mm. Нашата мисия като дистрибутор на продукти за нокти и грим се крие в предоставянето на висококачествени продукти от индустрията за красота.Beauticom с гордост да доставя цялата продукция PANA дистрибутори и търговци на едро с висококачествени стоки за нокти и грим, които освен това са икономически изгодни за модерна иновативна индустрия за красота.Ние се гордеем с нашите продукти и се стремят да доставят на нашите клиенти най-добрите продукти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория