• Ново
ПОВЕЧЕ от 20 ПАРЧЕТА, 8 мл Празни Бутилки за Лак за нокти, Прозрачни Стъклени Бутилки за Еднократна Употреба, Контейнер с Пискюл, Фуния и Топки за Смесване за Дизайн н?

ПОВЕЧЕ от 20 ПАРЧЕТА, 8 мл Празни Бутилки за Лак за нокти, Прозрачни Стъклени Бутилки за Еднократна Употреба, Контейнер с Пискюл,

Rating 
BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

[Широко приложение] : Тези прозрачни стъклени бутилки, са идеални за съхранение на лака за нокти, домашно масло за кожичките, боя или други течностиПодходящ за изграждане на собствения си цвят и стил, както и за переупаковки лак за нокти, част течности и т. Симпатичен размер удобен за носене, те са добри като проба за преносими пътуване и изпитването на опаковки от дома или студио нийл арт. [Празни стъклени бутилки за лак за нокти] : Тези празни бутилки са с мека и гладка четка е удобно за използване; Прозрачни стъклени бутилки позволяват лесно да видите оставащия обем козметика. [Пластмасова фуния] : лесно Можете да се прелива на лак за нокти или друга течност във флакона с помощта на воронек. [Стоманени топки за смесване] : Осигурява надеждност на смесване, и вие ще получите приятен хомогенен резултат от оцветяването.Капацитет : 8 мл; 20 х Празни стъклени бутилки за лак за нокти; 20 х Топки за смесване; 2 х Фуния.Подробности : √ Удобни за употреба Прозрачни тръби позволяват лесно да видите оставащия обем козметика; Във всеки флакон има крушка за смесване, което предотвратява загубата на валежите, и тя е много подходяща при смесване на нови цвята; лесно Можете да се прелива на лак за нокти или друга течност във флакона с помощта на фуния. √ Лесни за носене, поради техния размер, можете да изтеглите различни цветове и ги нося едновременно, за да се съгласуват различните стилове на облекло.Идеална за пътуване, бизнес пътувания и ежедневна употреба. √ Подходящ за широко приложение при съхранение на лак за нокти, домашно масло за кожичките, лепило за дизайн на ноктите, други козметични процедури и така нататък.Използването на: 1. Ги почистете с вода. Използвайте фуния за пълнене.Номерът е в това да не препълвайте съда, оставяйки достатъчно място за четки. Поставете топки за смесване в бутилка. Затегнете капачката на бутилката. Спецификация : Капацитет : 8 мл Материал : стъкло и пластмаса Размер празни бутилки : 58x28 мм / 2.Dia) Размерът на фунията : 40x35x4 мм/1,57x1,38x0,16 инча (Lx Max.OD) Тегло : 600 грама на Помещение включва : 20 х празни стъклени бутилки за лак за нокти, 20 х топки за смесване, 2 х фуния Забележка : Ако по време на използването на четка деформировалась, погнулась или разветвилась, можете да се потопите деформированную щетину във вряща вода за 1-3 секунди, той автоматично ще се превърне в пряк и гладка, а след това да го пуснете в студена вода.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория