• Ново
3 Броя Шпатули за Депилация, кола Маска от Неръждаема Стомана, за многократна употреба Восъчни Апликатор, Шпатули-Апликатори с Дървена Дръжка за Премахване на Окос?

3 Броя Шпатули за Депилация, кола Маска от Неръждаема Стомана, за многократна употреба Восъчни Апликатор, Шпатули-Апликатори

Rating 
BGN 4.98

Сума
Налично за поръчка

Гребло за епилация и восъчни епилация : Дебелина на острието е 0,7 мм, а на ръба на полира, за да не се надраска кожатаМоющийся и многократна употреба : може да се използва с всички видове восък за епилация.Можете да го почиства след употреба с помощта на висящи дупки, които могат да бъдат окачени за съхранение. Размер : Дължина на чистачките е 95 мм, размер и площ са подходящи за използване, малък размер е много подходящ за вашите вежди, устни и т., И може да отговори на вашите различни нужди.ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ на Дръжката, изработена от дърво, формата е по-подходяща за дланта на ръката си, а край лъскав.Широко приложение : Може да изтриете восък, вежди и други неудобно място или да използвате маски, също така може да се използва за производство на други занаяти и т. Острието за епилация и восъчни епилация : Дебелина на острието е 0,7 мм, а на ръба на полира, за да не се надраска кожата.Моющийся и многократна употреба : може да се използва с всички видове восък за епилация.Можете да го почиства след употреба с помощта на висящи дупки, които могат да бъдат окачени за съхранение. Размер : Дължина на чистачките е 95 мм, размер и площ са подходящи за използване, малък размер е много подходящ за вашите вежди, устни и т., И може да отговори на вашите различни нужди.ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ на Дръжката, изработена от дърво, формата е по-подходяща за дланта на ръката си, а край лъскав.Широко приложение : Може да изтриете восък, вежди и други неудобно място или да използвате маски, също така може да се използва за производство на други занаяти и т. Дебелината на острието е 0,7 мм, а на ръба на полиран така, че кожата не царапалась. Дължина на шпатула е 95 мм, а размера и площ са подходящи за използване. Дръжката е изработена от дърво, формата е по-добре ляга в ръката, край елегантен, и на ръка дълго време не се настъргват. Може да се използва в комбинация с различни восками за депилация и почистване след употреба. С дупки за закачане на него може да се затвори за съхранение, което е удобно за следваща употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид продукти : Восък ШпательМатериал : метал + дървена дръжка Броя : 3 бр. Размер : приблизително 191x21x12 мм/7,5x0,8x0,5 инча Осъществяване Списък : 3 х Восъчни шпатула.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория