• Ново
Бизнес Слушалки Jopwkuin с Амбушюрами от изкуствена кожа с Подобрена защита, Бинауральная Слушалки Висока разделителна способност, с въртяща се глава на 330 ° за офис

Бизнес Слушалки Jopwkuin с Амбушюрами от изкуствена кожа с Подобрена защита, Бинауральная Слушалки Висока разделителна

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Оборудвани амбушюры от изкуствена кожа】Оборудвани амбушюрами от изкуствена кожа и регулируема лента за глава, подходящи за различни размери на главата, слушалки може да се върти и се носи през целия ден 【По-добра защита на】 Подсилени кабели са проектирани с оглед на това, че те издържат на тежки условия на работа и предотвратяват появата на колелце офис стол и чужди тела. 【Аудио с висока разделителна способност】Благодарение на звук с висока разделителна способност високоскоростен аудиорешения осигуряват естествен и ясен слух, както и защита от удари, може да защитите слуха си. 【Регулируеми слушалки RJ9】 Регулируеми слушалки RJ9, регулиране на силата на звука динамика + mute, завъртане на главата на 330 °, завъртане на барабани микрофона на 330 °. 【Постигане на ясни разговори и ASP】 Бизнес слушалки може да достигне до ясни разговори и ASP. Професионални компютърни слушалки може да се използва за софтуерни телефони в кол центрове и офиси. 【Оборудвани амбушюры от изкуствена кожа】Оборудвани амбушюрами от изкуствена кожа и регулируема лента за глава, подходящи за различни размери на главата, слушалки може да се върти и се носи през целия ден. 【По-добра защита на】 Подсилени кабели са проектирани с оглед на това, че те издържат на тежки условия на работа и предотвратяват появата на колелце офис стол и чужди тела. 【Аудио с висока разделителна способност】Благодарение на звук с висока разделителна способност високоскоростен аудиорешения осигуряват естествен и ясен слух, както и защита от удари, може да защитите слуха си. 【Регулируеми слушалки RJ9】 Регулируеми слушалки RJ9, регулиране на силата на звука динамика + mute, завъртане на главата на 330 °, завъртане на барабани микрофона на 330 °. 【Постигане на ясни разговори и ASP】 Бизнес слушалки може да достигне до ясни разговори и ASP. Професионални компютърни слушалки може да се използва за софтуерни телефони в кол центрове и офиси. Регулируеми слушалки RJ9, регулиране на силата на звука динамика + mute, завъртане на главата на 330 °, завъртане на барабани микрофона на 330 °. Бизнес-слушалки осигурява яснота разговори и ASP. Професионални компютърни слушалки може да се използва за софтуерни телефони на кол-центрове и офиси. Благодарение на звук с висока разделителна способност широколентова аудио устройства осигуряват естествен и ясен слух, както и защита от удари, може да защитите слуха си.

Всичко за продукта

Item Type:
Binaural Headset
Material:
ABS
Application:
Suitable for devices that can be connected to the RJ9 interface, ideal for Skype chat, business, call centers, conference calls, listening and speaking, long-speaking, online courses, web seminars, etc.
Rotatable Head Card 330°:
Rotatable Swing Arm 330:
Speaker Parameters:
Sensitivity:
105±3dB (At 178mV 1KHz)
Voice Coil Impedance:
150±15Ω (1KHz)
Frequency Characteristics:
100Hz-10KHz
Distortion:
≤5% (At 178mV 1KHz)
Microphone Parameters:
Directivity:
Unidirectional
Sensitivity:
-40±2dB(2.0V, 2.2KΩ, 1KHz)
Distortion:
≤5% (At 4.5V 2.2KΩ 1KHz)
Frequency Characteristics:
200Hz-6KHz
Current Consumption:
100-500υA
Package List:
1 x Binaural Headset1 x Manual:

Подобни продукти в категория