• Ново
Плетени Кошници,Кошница за съхранение,Комплект от 2 Организаторите за Баня, Кутии за съхранение в Банята, Декоративна Кошница,Организация Кухня в стил бохо, Плетен?

Плетени Кошници,Кошница за съхранение,Комплект от 2 Организаторите за Баня, Кутии за съхранение в Банята, Декоративна Кошница,Организация

Rating 
BGN 15.99

Сума
Налично за поръчка

Мултифункционална употреба : Кошница за съхранение могат да се поставят навсякъде, където ви е необходимо, например, в банята, мивката, кухненския плот, на най-горния рафт или в офисаМожете да съхранявате салфетки, канцеларски материали, вещи от първа необходимост, cd-та и закуски, а на кошницата за организация могат да бъдат идеални.Комплект от 2-те вложени проекти : Изплетен кош за съхранение използва 1 комплект от 2 опаковки голям размер : 14.7*5 инча, малък размер : 13.Когато не ги използвате, те могат идеално да се влагат един в друг, спестявайки място за съхранение.Лесна грижа подплата : Повърхността на шкафа-кошници има една красива ленена подплата, която може да се сваля и почистя, ако има петна.Висококачествени материали : В плетени кошници се използва кръгла хартиена въже от 100% възобновяеми източници, тъкани на здрави железном рамка.Е покрит с висококачествена подплата.Безпроблемна поддръжка : Ако не ви харесва кош за багаж, можете да се свържете с мен и аз разработаю за вас решение.Правоъгълни контейнери в стил бохо могат да придават на вашия дом селски, но модерен акцент и запази реда на нещата.Тези кошници за организацията може да се превърне в чудесен декоративен елемент за украса на хола и дома организация.Можете да поставите книги, чорапи, играчки, списания, място за съхранение на храна и т. Освен това, това е много удобно, тъй като не изисква голямо пространство, така че можете да го сложите в гардероб за дрехи, шкафче за съхранение на вещи и т. това са положителните характеристики на този продукт го правят добър вариант, за да се превърне в един от най-екологично чисти дарове. На разположение 3 от размера на вашия удобен избор : Размер L : 14,6x6,7x5 см / 37 см х 17 см х 12,7 см Размер S : 13,4x5,5x5 инча / 34 cm x 14 cm x 12,7 виж Как да се грижим за плетени коша : - Избягвайте излагането на пряка слънчева светлина и източници на топлина, като например камина, печка, радиатор и т., Тъй като това може да доведе до избледняване и пересушиванию. - Не съхранявайте количката в места с висока влажност на въздуха, така че те да не са мухлясали. - Избягвайте попадане на вода, тъй като суха хартия може прогнить, ако той е дълго време във вода. - Подсушавайте или леко влажна кърпа или ръчно парцал за избърсване на прах хоризонтално от хартия материал.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория