• Ново
Стойка за таблет SRMATE Gooseneck, Поставка за таблет с Гъвкав дълъг група за iPhone, iPad, Samsung Galaxy Tabs, Kindle Fire за Прикроватного маса, 33 инча (черен)

Стойка за таблет SRMATE Gooseneck, Поставка за таблет с Гъвкав дълъг група за iPhone, iPad, Samsung Galaxy Tabs, Kindle Fire

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Универсален Държач】Притежателя на таблета gooseneck е идеален за гледане на филми и четене в леглото или на дивана, гледане на рецепти в кухнята, спортувате във фитнес залата, работа в офис, игри 【Използване на съвета】1.Ако в держателе i Pad gooseneck е тежък таблетка, моля, зациклите дълга дръжка във формата на буквите "S" или "Z" или кръг, за да се гарантира по-голяма стабилност. Свита го с двете си ръце, защото ръкохватка с гъши врата е предназначена за тежки таблети.it е изработен от алюминиево-магнезиева сплав, един вид по-устойчив материал. 【Широка съвместимост】 Поставка за таблет gooseneck регулира от 4,7 до 11 инча, която осигурява универсална съвместимост с мобилни телефони и планшетами.Например : i Pad mini 2 3 4, i Pad Pro 11 10.7, i Pad Air 1 и 2, i Phone 11 pro Max 11 10 8 7 6, Samsung Galaxy Tab 10.6" 8", Kindle Fire HD 7 8 10, устройство за четене на електронни книги, Lenovo, табло и т. 【Лесен монтаж и позициониране】 Регулируема скоба за таблета могат да бъдат определени до такива места като рамка на леглото, таблата, нощно шкафче, бюро, нощно шкафче, шкаф или маса до вашия стол.Това повдига вашия таблет или телефон до нивото на очите или на всяка друга височина, която желаете.Подходящ за плотове с дебелина 3,14 инча (79 мм) или плоска повърхност. 【Защита на зрението и намаляване на напрежение врата】 С помощта на този скоба за таблет gooseneck може да запази таблет на подходящо разстояние от очите.Регулируема конструкция ви осигурява възможно най-добрия ъгъл за гледане на филми. - i Pad Pro (11", 10.7"), i Pad air, i Pad air 2, i Pad 2, i Pad 3, i Pad 4, i Pad mini 1, i Pad mini 2, мини i Pad 3, i Pad mini и 4. - Мобилен телефон i Phone 12 pro max, i Phone 11 pro max, i Phone XS Max, i Phone XR / X, i Phone 8/8 Plus / 7/7 s с диагонал от 4,6-7,9 инча. - Samsung Galaxy Tab 4 / Tab 3 за деца / Tab 3 / Tab A / Tab S / Tab S2 (8,0 см)/ Раздел ASM-T355 C / Раздел ASM-T55/ Tab S2 (9,7 инча). - Samsung Galaxy Note9, S9 / S9 + / S8 Plus. - Kindle Fire HD. - И повечето други таблети с диагонал 4,7 ~ 11 инча (дължина на диагонала на екрана на устройството).Титуляр таблет Gooseneck е идеална за видео разговори facetime, гледане на netflix, четене с помощта на kindle tab, онлайн обучение, на живо, видео записи, игри, switch и др Освободи ръцете си от умора, мравучкане и болезненост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория