• Ново
Cabilock 25шт Кутия за Мигли Палитра За Грим Контейнер За Пътуване Сервировочный Тава Кръгла Калъф За Съхранение на Миглите Опаковъчна Кутия За Мигли на Притежателя Ка?

Cabilock 25шт Кутия за Мигли Палитра За Грим Контейнер За Пътуване Сервировочный Тава Кръгла Калъф За Съхранение на Миглите

Rating 
BGN 7.85

Сума
Налично за поръчка

Прозрачен тава за мигли - Калъф за съхранение на фалшиви мигли лек, лесен за носене, той не изглежда твърде сериознаХартия калъф за мигли-Калъф за съхранение на фалшиви мигли лек, лесен за носене, той не изглежда твърде сериозна.Кутия-органайзер за мигли - това е необходимо момичета и жени, които обичат грим.Осигурете удобно съхранение на тяхната грим.КОНТЕЙНЕР за съхранение на миглите - това е чудесен избор за съхранение на фалшиви мигли, така че вече не трябва да се притеснявате за случайна загуба на миглите.Подарък кутия за мигли - Тази удобна кутия за фалшиви мигли е подходящ не само за домашна употреба, но и за пътуване, позволявайки ви да имате нежни мигли по всяко време.Списък на пакетите 25 x чанти за мигли Характеристики - Цвят : Цветни празни кутии за мигли. - Размер : около 11,50 X5,50 X2,00 см / 4,52 X2,16 X0,79 инча прозрачен контейнер. - Материал : Кутия за съхранение на миглите от лъскава хартия. - Може да се поставят в косметичку или масичка за грим, и носят със себе си в кутия за опаковане на миглите. - Тази кутия за фалшиви мигли няма да ви позволи лесно да смаже фалшиви мигли и да навредят на чанта за мигли. -Изискан дизайн и изящна изработка осигуряват практичност и дълготрайност на използваните от вас хартиени кутии за мигли. -Компактен дизайн предотвратява падане на миглите от кутията, което спестява място в съда за фалшиви мигли. -Е направен от добър материал премиум-клас, стабилна и сигурна в употреба.Хубав подарък за вашите добри приятели или скъпи членове на семейството - кутия за съхранение на миглите.Описание на продукта Организаторите за ресницeyelash - чудесен избор за съхранение на фалшиви мигли, така че не е нужно да се притеснявате за съхранението на фалшиви мигли.титуляр на фалшиви мигли все още загрижени за съхранението на фалшиви мигли?Обърнете внимание на това хранилище за фалшиви мигли box.travel тава камериер лесно се отваря и затваря.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория