• Ново
Под водата Детски Душ Костенурка Годишният Океана Чинии с Морски Животни Кърпички Чаши, Прибори за Парти в чест на рождения Ден на Момчето Сладки Морски Звезди Укр?

Под водата Детски Душ Костенурка Годишният Океана Чинии с Морски Животни Кърпички Чаши, Прибори за Парти в чест на рождения

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Детски душ "Под вода"】 В този комплект прибори за партита "Под морето" са сладки костенурките, морски кончета, миди и други морски обитатели с разноцветни корали, водорасли и други растения Такава е красив дизайн, много се хареса на гостите. 【Аксесоари за парти в чест на детската душа】 В този комплект прибори за парти в стил Ocean baby shower включва : 24 х 9"чинии, 24 х 7" чинии, 24 х чаша, 24 х кърпички.През този летен комплект съдове за готвене от само 96 предмети, и в него лесно може да се организира парти по случай рождения ден с участието на до 24 гости. 【Висококачествена хартия】- Набор от съдове за готвене ocean baby shower е изработена от висококачествени хартиени материали, екологично чисти, без мирис, топлоустойчива и здрав, с красиви модели и цветове, не е лесно да избледнява, добре се съчетава с всякакви видове храна. 【Пестите време】-Този еднократна комплект посуда за детската душа могат да се изхвърлят веднага след употреба, което ви спестява време за почистване, а хартиеният материал е лесно вреди на околната среда, и ще бъдете в състояние да прекарват повече време със семейството си и приятели. 【Широко приложение】- Този набор от съдове за летни партита в океана теми ще се превърне в перфектното допълнение към вашето парти в чест на рождения ден на детето и е подходящ за всяко друго декорация на вашето парти лято.Също така е подходящ за плажни партита, друга парти лято на брега на океана и още много други.Класически елементи на подводния свят ще оставят незабравими спомени у вашите гости.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория