• Ново
3D Нощни осветителни тела за деца Чудовище Траки за Момчета лека нощ за Детски Стаи Led Интериор Лампа Чудовище Траки Декор за детска Стая Сензорен 7 цвята или 13 Цвето?

3D Нощни осветителни тела за деца Чудовище Траки за Момчета лека нощ за Детски Стаи Led Интериор Лампа Чудовище Траки Декор

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 【Интересна и невероятна магическа】 Това не е 3 D холограма" и абсолютно не е 3 D, тя е съставена от 2 D графиката, просто светлина отдолу се пада на парче выгравированного парче плексиглас с камион в него.Когато търсите за нощна светлина отпред в тъмна стая, възниква визуален ефект 3 D, което е много вълнуваща и невероятна магическа нещо. 【Необичаен USB-кабел с плавно светлина или режим на хранене】 Led кабел, показваща светящуюся и прекрасна гладка яркост, когато USB-кабел променя цвета плавни светлини, приличен, добре направен, който изглежда по-красива.Нашият лека нощ за деца от два начина за подаване на електроенергия : 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или USB кабел, можете да свържете USB кабела към USB порт на 5 или обикновен USB-адаптер 5v (не са включени в комплекта). 【Отлично средство за полагането на децата да спят】 синът Ми използва това като нощна светлина в стаята си.Той просто ми харесва как изглежда "Могильщик" has.it излъчва два различни цвята на сценичното осветление едновременно.Изработва пъстра лампа да се осигури на детето мека светлина, докато той се потапя в света на сънищата.Идеално място за релаксация и медитация, сложете детето да спи по време на пътуване - това винаги е трудно, но ако вземете това със себе си, че нощта ще станат много по-спокойни!. 【Най-добрите подаръци за деца】 Дайте своя любовник деца друга нощ - 3 D лампа за нови творчески подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци, подаръци за Свети Валентин, любовник камиони-чудовища или празнични подаръци за малки момичета и момчета.Освен това, тя може да бъде украса спални, елегантна декорация в ресторант и т. Това ще бъде най-добрият избор като детски играчки Monster truck или подаръци Monster truck за деца, момичета и момчета.Някой го използва като нощното лампа, за да дарят на децата си сладък и топъл сън. 【Интересна и невероятна магическа】 Това не е 3 D холограма" и абсолютно не е 3 D, тя е съставена от 2 D графиката, просто светлина отдолу се пада на парче выгравированного парче плексиглас с камион в него.Когато търсите за нощна светлина отпред в тъмна стая, възниква визуален ефект 3 D, което е много вълнуваща и невероятна магическа нещо. 【Необичаен USB-кабел с плавно светлина или режим на хранене】 Led кабел, показваща светящуюся и прекрасна гладка яркост, когато USB-кабел променя цвета плавни светлини, приличен, добре направен, който изглежда по-красива.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория