• Ново
Универсално Лепило за Ремонт, Универсален Магически Ремонт Лепило, Леярна Ремонт Лепило за метал, Метални Ремонт на Паста, Магически Заваряване лепило, AB Лепило, Во

Универсално Лепило за Ремонт, Универсален Магически Ремонт Лепило, Леярна Ремонт Лепило за метал, Метални Ремонт на

Rating 
BGN 22.63

Сума
Налично за поръчка

【Мощна функция за ремонт】 Универсален ремонт лепило вместо заваряване отговаря на всички нужди на ремонтСлед ремонт, той е по-твърда от желязо, а също така може да се боядисва, обработена дърворезба, просверлен, изгладен, отшлифован, гласове във форма и други операции. 【Здрав и надежден】 След втвърдяване на лепилото, за ремонт, леене става водоустойчив, маслостойким, противоударным и износостойким.Универсално лепило Magic Repair осигурява отлична производителност, качество и резултати за най-трайно в света на връзката. 【Време на втвърдяване】 След смесване тюбиков в съотношение 1 : 1 се изисква 1 час, за да се приел и 24 часа за пълно втвърдяване. 【Лесна употреба】 Микс лепило AB в съотношение 1 : 1 и нанесете лепило за ремонт на метал в област, дължима на ремонт.След 24 часа могат да бъдат извършени всички видове обработка. 【Широк спектър от приложения】 Универсално лепило, Подходящи за ремонт на всички повърхности, като стомана, метал, керамика, дърво, електронни компоненти, география, стъкло, бижута, пластмаса, акрил и др.Работна среда от -40 ℃ до 200 ℃, отговаря на различни изисквания на резервоара за вода с резервоар, двигател и т. 【Мощна функция за ремонт】 Универсален ремонт лепило вместо заваряване отговаря на всички нужди на ремонт.След ремонт, той е по-твърда от желязо, а също така може да се боядисва, обработена дърворезба, просверлен, изгладен, отшлифован, гласове във форма и други операции. 【Здрав и надежден】 След втвърдяване на лепилото, за ремонт, леене става водоустойчив, маслостойким, противоударным и износостойким.Универсално лепило Magic Repair осигурява отлична производителност, качество и резултати за най-трайно в света на връзката. 【Време на втвърдяване】 След смесване тюбиков в съотношение 1 : 1 се изисква 1 час, за да се приел и 24 часа за пълно втвърдяване. 【Лесна употреба】 Микс лепило AB в съотношение 1 : 1 и нанесете лепило за ремонт на метал в област, дължима на ремонт.След 24 часа могат да бъдат извършени всички видове обработка. 【Широк спектър от приложения】 Универсално лепило, Подходящи за ремонт на всички повърхности, като стомана, метал, керамика, дърво, електронни компоненти, география, стъкло, бижута, пластмаса, акрил и др.Работна среда от -40 ℃ до 200 ℃, отговаря на различни изисквания на резервоара за вода с резервоар, двигател и т.

Всичко за продукта

Product Size:
12.5x5cm
Weight:
95g
Compressive Strength:
82~95Mpa
Density:
1.6~1.85H/CM2
Temperature Endurance:
-40℃ ~ 200℃
Package Includes:
1/2/3/5 * All-purpose Repair Glue:
1/2/3/5* Putter:
1/2/3/5* Blend tool:
Note:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed in the picture.:
  :

Подобни продукти в категория