• Ново
Yardwe 100шт Градински Аксесоари Комплект За Поливане на Оранжерийни Растения Автоматична Система за Поливане Регулируема Поставка Градински Стълб Включен Връзка Ст?

Yardwe 100шт Градински Аксесоари Комплект За Поливане на Оранжерийни Растения Автоматична Система за Поливане Регулируема

Rating 
BGN 6.13

Сума
Налично за поръчка

ДЪРЖАЧИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ - АНКЕРНИ ЩИФТОВЕ за КАПКОВО МАРКУЧ, Подпорни колове за капково напояване, Универсални Капково линия, Тръби, Маркучи за градини, Цветя, Растения, ЗеленчуциКОМПЛЕКТ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ на ГРАДИНСКИ СИСТЕМА за напояване - Анкерни щифтове за капково напояване помагат за предотвратяване на запушване на тръбата.ОПОРНИТЕ КОЛОВЕ ЗА медицина пипети - Държат на разпределителни капкомер над земята.ТРАНСПОРТА се БРОЯТ ЗА НАПОЯВАНЕ - Операция на простата.Трябва да прикачите брой към капкова тръба и забит в земята, за да поддържа капкомер капкова тръба.ФИКСИРАНА ВРЪЗКА на IVS - Анкерни щифтове за капково напояване Държат на разпределителни капкомер над земята.Списък на пакетите 100 x фиксирана връзка Характеристики - Цвят : Черен градина. - Материал : Пластмасов градински вставная връзка. - Размер : Приблизително 11 х 0,4 х 0,4 вижте Комплект за поливане на оранжерийни растения. - Помага да се предпази от запушване на тръбата градински стълб. - Дръж разпределителни капкомер далеч от наземни съоръжения за капково напояване. - Подходящ за косене на трева, градина, самостоятелно отглеждане на растения, цветни лехи, градини, поливане на градини и т. колове за капково напояване. - Силна стълб за комплект система за капково напояване с 4/7 тръби.Описание на продукта Игли за капково маркуч Подходящ за тревни площи, градини, самостоятелни кацания, цветни лехи, градини, поливане на градини и т. се Броят за градински стълб, Помага за предотвратяване на запушване на тръбата.излъчватели за капково напояване поддържат брой за 4/7 капельных тръби. универсални игли за капельных тръби държат на разпределителни капкомер над земята.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория