• Ново
Джо и Лори 5 Снимка 12x72 Инча Настолна Пътека от груб конопен плат и Дантела, Есента Коледен Декор за Деня на Благодарността, Сватбена Украса в Селски стил, Интериор н?

Джо и Лори 5 Снимка 12x72 Инча Настолна Пътека от груб конопен плат и Дантела, Есента Коледен Декор за Деня на Благодарността,

Rating 
BGN 17.97

Сума
Налично за поръчка

Дантела 【Материал】 : Настолна пътека от естествена чул. 【СТИЛ】 : Селски кънтри, навес, гора, реколта или изтъркан шик, за да впечатли гостите на вашето специално събитие или даде неподражаем селски вид на вашата къща декора. 【Измерение】 : широчина-12 см x дължина 108 инча. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ 】 : Ако не сте напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предложим замяна или пълно възстановяване на парите. 【Материал】 : Настолна пътека от естествена чул. 【СТИЛ】 : Селски кънтри, навес, гора, реколта или изтъркан шик, за да впечатли гостите на вашето специално събитие или даде неподражаем селски вид на вашата къща декора. 【Измерение】 : широчина-12 см x дължина 108 инча. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ 】 : Ако не сте напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предложим замяна или пълно възстановяване на парите.Материал : Настолна пътека от естествена чул.Висококачествени материали, ясна структура, добре разпределена и тънка работа. Изискан край на конеца не е толкова лесно отсоединяются. Размер : Всяка настолна песен има размери 12 х 72 инча. 12 "x 72" идеалната ширина за настаняване за голям и малък банкет маса.КАТО РЕША НА БОРДА НА ПИСТАТА?Парна ютия може да се използва за изглаждане на бръчки.Петното почистете, подсушете с хладка вода с мек почистващ препарат.Ги подсушете с кърпа.Не перете на машината.Не скручивайте, не отжимайте, не выжимайте и не сушете в перална машина.КАК ДА СЕ ЗАПАЗИ БОРДА БЕГУНКУ? (Пратката се сгъва точно, има и под мишниците. За пръскане на борда на следи от спрей, напълнен с вода, докато стане достатъчно влажна. Положете го апартамент за гладене дъската и се покрива с най-големи гънки тънка кърпа. Задайте желязо на най-ниското ниво на отопление и оставете да се затопли няколко минути.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория