• Ново
Камина Венец, Закачалки за Шапки от Мъниста, Органайзер за Шапки, Стенен Държач За Съхранение на Шапки, Шапки с Пискюли, Закачалки за Шапки От Слънцето, Фетровая Шап?

Камина Венец, Закачалки за Шапки от Мъниста, Органайзер за Шапки, Стенен Държач За Съхранение на Шапки, Шапки с Пискюли, Закачалки

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Съвместим с всички видове шапки на пазара, не трябва да се притеснявате за съвместимостта закачалка за шапки от мъниста.Можете здраво да държи шапката си, за да не падна. закачалка за шапки от мъниста.Изискан производствения процес и внимателно подбрани материали гарантира неговата трайна практичност и дълготрайност.закачалка за шапки от мъниста.Изработен от устойчив и износостойкого дърво, може да се използва в продължение на дълго време. закачалка за шапки от мъниста. богат на функции, не е за украса на стени, както за дрехи, закачалки за шапки. закачалка за шапки от мъниста.Описание Закачалки за шапки от мъниста Органайзер за шапки : Стенен Държач за съхранение на шапки, Шапки с пискюли, Закачалки за шапки от слънцето, Закачалка за фетровых шапки за украса спални Характеристики - Цвят : бежово 、 - Материал : дърво 、-Размер : около 150,00 X1,50 X1,50 см 、 58,95 X0,59 X0,59 инча 、 Предпоставка включва、 1 х дървени топчета за шапки 、.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория